Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk

Hoe de topman van SpaceX en Tesla onze toekomst vormgeeft

Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs.

Auteur

Ashlee Vance

Spreker

Louis van Beek

Speelduur

13 uur 59 min

€ 13,99

Beschrijving

Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren.

In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

6 februari 2018

ISBN

9789046171790

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 59 min

Bestandsgrootte

768 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ashlee Vance (1977) is een van de meest prominente schrijvers over technologie van dit moment. Hij schreef over Silicon Valley en de technologiesector voor The New York Times. Nu werkt hij voor Bloomberg Businessweek.

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

De ontdekking van Holland
€ 14,99

Het Wytham mysterie

Colin Dexter

€ 12,99
Sprookjes en fabels
€ 7,99
Sprookjes en fabels
€ 7,99