Luistervoorbeeld

De krokodilvogel

SerieBureau Kopenhagen deel 1
Auteur Katrine Engberg
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 9u 56m 43s
€ 13,99

Beschrijving

Op een vroege ochtend in het centrum van Kopenhagen loopt de gepensioneerde Gregers Hermansen voorzichtig de trap van zijn appartement af om zijn vuilniszak buiten te zetten. Op de begane grond klemt de deur een beetje. Gregers probeert de deur open te krijgen, maar struikelt en valt door de deur naar binnen. Als hij weer bijkomt, ontdekt hij dat hij boven op het bebloede lichaam van een jonge vrouw ligt.

Het is het begin van een nachtmerrie voor de bewoners van het appartementencomplex en eveneens voor rechercheurs Jeppe Kørner en Anette Werner. Vooral omdat er algauw wordt ontdekt dat een andere bewoner van het complex een thriller schrijft over de moord op een jonge vrouw in een appartementencomplex…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 13 februari 2019
ISBN 9789046171851
Taal Nederlands
Speelduur 9u 56m 43s
Bestandsgrootte 546 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Katrine Engberg
Katrine Engberg

Katrine Engberg (1975) is geboren in Kopenhagen (Denemarken). Ze had al de status van veelgeprezen danser en choreograaf bereikt toen ze in 2006 haar debuut als non-fictie-auteur maakte. De krokodilvogel (The Scar Keeper) is haar eerste misdaadromanroman en het begin van een nieuwe serie die wordt geprezen om zijn kunstzinnige originaliteit.

Toon aanbod