Luistervoorbeeld

Alle slechte meisjes

Blijf weg uit de bossen. Want daar is de Vogel.
Auteur Chris Whitaker
Voorlezer Ingeborg Wieten, Ricky Koole
Speelduur 11u 6m 30s
€ 16,99

Beschrijving

Raine klaagt weleens dat er nooit iets opwindends gebeurt in Grace.

Papa zegt: ‘Wees voorzichtig met wat je wenst…’

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine.

Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit.

Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Een prachtig geschreven, beklemmende thriller met een hartverscheurende ontknoping. Dit boek gaat recht je hart in en laat je niet meer los.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 16 mei 2019
ISBN 9789046172063
Taal Nederlands
Speelduur 11u 6m 30s
Bestandsgrootte 610 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Chris Whitaker
Chris Whitaker

Chris Whitaker werd geboren in Londen en werkte tien jaar in de als handelaar op de Londense beurs. Zijn debuutthriller werd bekroond met de CWA John Creasey New Blood Dagger. Whitakers tweede boek, Alle slechte meisjes, is het eerste dat in het Nederlands verschijnt. Hij woont in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee zoontjes.

Toon aanbod