Luistervoorbeeld

De vos

Auteur Frederick Forsyth
Spreker Jeroen Tjepkema
Speelduur 7u 56m 27s
€ 13,99

Beschrijving

Wat als het gevaarlijkste wapen ter wereld een tiener blijkt te zijn?

Het voormalige hoofd van de Britse geheime dienst Adrian Weston wordt midden in de nacht wakker gebeld door de premier. Haar bericht is schokkend: de strengst beveiligde firewalls ter wereld, van het Pentagon, de NSA en de CIA zijn tegelijkertijd gehackt door een hacker met de bijnaam ‘de Vos’. Nog schokkender is dat de Vos een zeventienjarige Britse scholier blijkt, zonder kwaad in de zin. De jongen beschikt gewoon over een verbluffend geniale geest.

De Amerikaanse veiligheidsdiensten willen dat de jongen wordt uitgeleverd, maar Adrian heeft andere plannen. In een race tegen de klok moet hij voorkomen dat de jongen in vijandelijke handen valt. Want dan zijn de gevolgen ondenkbaar…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 12 maart 2019
ISBN 9789046172094
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 56m 27s
Bestandsgrootte 654 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Frederick Forsyth

Frederick Forsyth (1938) zat op de prestigieuze Eton-kostschool Tonbridge en studeerde aan de Universiteit van Granada voordat hij op 19-jarige leeftijd piloot werd voor de RAF. Vanaf 1958 werkte als hij journalist en oorlogscorrespondent voor onder andere persbureau Reuters en de BBC. Hij versloeg de Biafra-oorlog in Nigeria, wat in 1969 resulteerde in zijn eerste boek, The Biafra Story. Het idee voor zijn romandebuut De dag van de Jakhals (1971) kreeg hij nadat hij als verslaggever in o.a. Parijs en Oost-Berlijn had gewerkt. Sindsdien combineert hij het schrijven van boeken met het schrijven van opiniestukken en columns voor de radio en voor diverse kranten en tijdschriften zoals The Daily Express en Time Magazine. Zijn boeken schrijft hij nog op een typemachine. Forsyth is actief lid van de Britse Conservatieve Partij en verschijnt met enige regelmaat in de media om uiting te geven aan zijn links-conservatieve ideeën en zijn euroscepticisme. Van zijn hand verschenen 18 spionagethrillers. Zijn De dag van de Jakhals werd in 2012 gekozen als nummer 1 in de Canon van de Misdaadliteratuur op Crimezone.nl. De nieuwe thriller van Frederick Forsyth staat vooralsnog gepland voor het najaar van 2013.

Toon aanbod