De vos
De vos

De vos

Wat als het gevaarlijkste wapen ter wereld een tiener blijkt te zijn?

Auteur

Frederick Forsyth

Spreker

Jeroen Tjepkema

Speelduur

7 uur 56 min

€ 13,99

Beschrijving

Wat als het gevaarlijkste wapen ter wereld een tiener blijkt te zijn?

Het voormalige hoofd van de Britse geheime dienst Adrian Weston wordt midden in de nacht wakker gebeld door de premier. Haar bericht is schokkend: de strengst beveiligde firewalls ter wereld, van het Pentagon, de NSA en de CIA zijn tegelijkertijd gehackt door een hacker met de bijnaam ‘de Vos’. Nog schokkender is dat de Vos een zeventienjarige Britse scholier blijkt, zonder kwaad in de zin. De jongen beschikt gewoon over een verbluffend geniale geest.

De Amerikaanse veiligheidsdiensten willen dat de jongen wordt uitgeleverd, maar Adrian heeft andere plannen. In een race tegen de klok moet hij voorkomen dat de jongen in vijandelijke handen valt. Want dan zijn de gevolgen ondenkbaar…

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

12 maart 2019

ISBN

9789046172094

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 56 min

Bestandsgrootte

654 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Frederick Forsyth (1938) zat op de prestigieuze Eton-kostschool Tonbridge en studeerde aan de Universiteit van Granada voordat hij op 19-jarige leeftijd piloot werd voor de RAF. Vanaf 1958 werkte als hij journalist en oorlogscorrespondent voor onder andere persbureau Reuters en de BBC. Hij versloeg de Biafra-oorlog in Nigeria, wat in 1969 resulteerde in zijn eerste boek, The Biafra Story. Het idee voor zijn romandebuut De dag van de Jakhals (1971) kreeg hij nadat hij als verslaggever in o.a. Parijs en Oost-Berlijn had gewerkt. Sindsdien combineert hij het schrijven van boeken met het schrijven van opiniestukken en columns voor de radio en voor diverse kranten en tijdschriften zoals The Daily Express en Time Magazine. Zijn boeken schrijft hij nog op een typemachine. Forsyth is actief lid van de Britse Conservatieve Partij en verschijnt met enige regelmaat in de media om uiting te geven aan zijn links-conservatieve ideeën en zijn euroscepticisme. Van zijn hand verschenen 18 spionagethrillers. Zijn De dag van de Jakhals werd in 2012 gekozen als nummer 1 in de Canon van de Misdaadliteratuur op Crimezone.nl. De nieuwe thriller van Frederick Forsyth staat vooralsnog gepland voor het najaar van 2013.

Meer auteur Frederick Forsyth Bekijk alles

Geen terugkeer mogelijk

Geen terugkeer mogelijk

Frederick Forsyth, Fredric Brown

€ 10,50
Een perfecte moord

Een perfecte moord

Frederick Forsyth

€ 8,50
De spanning stijgt

De spanning stijgt

Frederick Forsyth, Clive Barker

€ 8,50

Meer spreker Jeroen Tjepkema Bekijk alles

Het uurwerk

Het uurwerk

Arnaldur Indriðason

€ 13,99
Terugkeer

Terugkeer

Harlan Coben

€ 14,99
Mijlpalen

Mijlpalen

Sam Heughan

€ 14,99
De talisman

De talisman

Stephen King, Peter Straub

€ 14,99