Luistervoorbeeld

In het niets

Auteur Christian White
Voorlezer Chava voor in 't Holt
Speelduur 10u 44m 38s
€ 15,99

Beschrijving

Dertig jaar geleden werd er een kind gestolen. Dat kind ben jij.

Toen. De kleine Sammy Went verdween uit haar huis in Manson, Kentucky – een gebeurtenis die haar familie kapotmaakte en de zwaar religieuze gemeenschap van het stadje uit elkaar dreef.

Nu. Kim Leamy, een Australische fotografe, wordt benaderd door een vreemdeling. Hij zet haar wereld op zijn kop wanneer hij beweert dat zij de gekidnapte Sammy is, en dat haar leven zoals ze dat kent is gebaseerd op leugens.

Op zoek naar antwoorden reist Kim naar het afgelegen stadje waar Sammy geboren werd. Maar hoe dieper ze in haar familiegeschiedenis graaft, hoe meer geheimen ze ontdekt. Ze komt langzaam dichter bij de ontknoping van het trauma uit haar donkere, vroegste jeugd.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 8 juni 2019
ISBN 9789046172339
Taal Nederlands
Speelduur 10u 44m 38s
Bestandsgrootte 590 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"White heeft er iets moois van gemaakt. Geen lezer zal het boek teleurgesteld dichtslaan; daarvoor zit het verhaal domweg te slim in elkaar. ****" (AD Magazine) "Slim switchend tussen heden en verleden voert White je 350 bladzijdes lang mee in een achtbaan van intriges, kwistig op smaak gebracht met kronkels die je niet ziet aankomen. Wedden dat hier een film van komt?" (Het Laatste Nieuws)

Over de auteur
Photo Christian White
Christian White

Christian White is een Australische scenarioschrijver. In het niets is zijn thrillerdebuut. Een vroege versie van het manuscript won in 2017 de Victorian Premier’s Literary Award for an Unpublished Manuscript, een prijs die eerder werd gewonnen door Jane Harpers De droogte en door Het Rosie project.

Toon aanbod