Luistervoorbeeld

De moed om te vergeven

Levenslessen van mijn grootvader Nelson Mandela
Auteur Ndaba Mandela
Spreker Bart Oomen
Speelduur 6u 49m 41s
€ 11,99

Beschrijving

‘Moedige mensen zijn niet bang om, in het belang van de vrede, te vergeven.’ – Nelson Mandela

In De moed om te vergeven beschrijft Ndaba Mandela hoe het was om op te groeien bij, en te leren van, een van de grootste leiders die de wereld ooit heeft gekend – zijn grootvader, Nelson Mandela.

Ndaba werd in 1982 geboren in Soweto. Na een turbulente jeugd verhuist hij op twaalfjarige leeftijd naar het presidentiële paleis van de net verkozen Mandela. In dit inspirerende boek verweeft Ndaba op kleurrijke wijze de verhalen uit zijn jeugd met de raad en daad van Madiba, waarmee hij een nieuw beeld schetst van de man met wie zoveel mensen een unieke verbinding voelen.

Nelson Mandela’s vreedzame strijd tegen onderdrukking en voor sociale gerechtigheid heeft de wereld veranderd, en zijn nalatenschap heeft niets aan relevantie ingeboet. De moed om te vergeven bevat zijn lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.

Details

ImprintLev.
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 26 oktober 2018
ISBN 9789046172421
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 49m 41s
Bestandsgrootte 375 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Afwisselend tragisch, humoristisch, aangrijpend, wijs en mild.' - De Volkskrant

'Ndaba Mandela wil zijn beroemde opa niet uitventen, het is een levendig boek met dialogen en ontmoetingen.' - Nederlands Dagblad

's lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.' - Oog voor Afrika


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ndaba Mandela

Ndaba Mandela (1982) is de kleinzoon van Nelson Mandela. In 2009 richtte hij de Africa Rising Foundation op, die jonge Afrikanen helpt om hun werelddeel economisch en sociaal-maatschappelijk verder te ontwikkelen. Hij is woordvoerder voor het aidsprogramma van UNAIDS, en staat aan de wieg van de jaarlijkse Nelson Mandela Day. Ndaba Mandela woont met zijn gezin in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Toon aanbod