Fluisternetwerk
Fluisternetwerk

Fluisternetwerk

‘Als je maar naar ons had geluisterd,’ vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ‘dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…’

Auteur

Chandler Baker

Spreker

Esther Floor

Speelduur

13 uur 25 min

€ 9,99

Beschrijving

Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.
Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.
Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

31 augustus 2019

ISBN

9789046172704

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 25 min

Bestandsgrootte

737 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Chandler Baker woont met haar echtgenoot en dochtertje in Austin, Texas, waar ze werkt als bedrijfsjurist. Fluisternetwerk is haar romandebuut. Ze heeft ook enkere YA-thrillers op haar naam, waarvan in Amerika al meer dan een miljoen exemplaren verkocht zijn.

Meer spreker Esther Floor Bekijk alles

Een vrouw

Een vrouw

Annie Ernaux

€ 12,99
Haar nieuwe vriend

Haar nieuwe vriend

Michelle Frances

€ 14,99
De plek

De plek

Annie Ernaux

€ 12,99
Alleen maar hartstocht

Alleen maar hartstocht

Annie Ernaux

€ 12,99