Luistervoorbeeld

Fluisternetwerk

Had maar naar ons geluisterd, dan zou dit niet gebeurd zijn...'
Auteur Chandler Baker
Voorlezer Esther Floor
Speelduur 13u 25m 20s
€ 13,99

Beschrijving

Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies.

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 31 augustus 2019
ISBN 9789046172704
Taal Nederlands
Speelduur 13u 25m 20s
Bestandsgrootte 737 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Snel, scherp en grappig." (The New York Post)

"Een meeslepend, loeischerp en spannend verhaal… Deze krachtige en actuele roman zal veel vrouwen aanspreken." (Publishers Weekly)

"Een verslavend en lekker leesbaar mysterie met een sterke boodschap. Mis dit niet." (Starred Review, Booklist)
"Geestig en onweerstaanbaar. Baker's debuutroman zou je ook wel een feministische thriller kunnen noemen. Het is een luchtige, slimme pageturner: onder de geurige schuimbubbels kolkt een onderstroom van terechte woede." (Starred Review, Kirkus)

Over de auteur
Photo Chandler Baker
Chandler Baker

Chandler Baker woont met haar echtgenoot en dochtertje in Austin, Texas, waar ze werkt als bedrijfsjurist. Fluisternetwerk is haar romandebuut. Baker heeft ook enkele YA_thrillers geschreven, waarvan al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Toon aanbod