Luistervoorbeeld

Adel verplicht

Auteur Adèle van Zuylen
Spreker Karin Douma
Speelduur 4u 1m 11s
€ 9,99

Beschrijving

In een poging haar leven een nieuwe richting te geven, accepteert Eline Beek een baan als onderzoekster voor de tachtigjarige Godelieve van Zantinghe. Hiermee treedt zij binnen in de gesloten wereld van de adel: gravin Van Zantinghe is de laatste telg uit een van de oudste adellijke geslachten in Nederland, een vrouw die veel geld bezit en over een groot rechtvaardigheidsgevoel beschikt.

Van Zantinghe is vastbesloten om gedurende de laatste jaren van haar leven al haar geld en connecties in de strijd te gooien om onrecht in de samenleving aan de kaak te stellen. Maar wanneer Eline van de gravin de opdracht krijgt om onderzoek te doen naar een Nederlands farmaco chemisch concern dat miljarden heeft verdiend aan een dubieus vaccin, zijn de twee vrouwen plots hun levens niet meer zeker…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 16 april 2019
ISBN 9789046172957
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 1m 11s
Bestandsgrootte 331 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Adèle van Zuylen (pseudoniem) is een telg uit oude, maar verarmde adel. Afgezien van de titel jonkvrouw hebben haar voorouders haar niets nagelaten. Zij gebruikt haar kennis van het milieu waarin ze is opgegroeid voor een reeks misdaadboeken met de bejaarde gravin Godelieve van Zanthinge en haar onderzoekster Eline Beek in de hoofdrollen. Adèle van Zuylen woont en werkt in Brussel, Adel verplicht is haar debuut.

Toon aanbod