Luistervoorbeeld

Winter in het kattencafé

Zouden wonderen echt bestaan?
Auteur Melissa Daley
Voorlezer Miryanna van Reeden
Speelduur 6u 53m 28s
€ 11,99

Beschrijving

Het stadje Stourton-on-the-Hill, in de groene heuvels van de Cotswolds, heeft zijn eerste kattencafé. Hier woont Molly samen met haar kittens in een waar kattenparadijs, terwijl eigenaresse Debbie de gasten haar huisgemaakte delicatessen serveert. Maar zelfs in deze idyllische omstandigheden loopt niet alles volgens plan.

Als Debbies zus met een gebroken hart aanklopt bij het café, staat Debbie erop dat ze bij hen blijft logeren, zolang ze maar wil. Maar Linda komt niet alleen. De katten zijn flink van de kaart door de komst van haar woest keffende hond, Beau. En dit is niet het enige wat tegenzit – Molly’s bestaan wordt onverwacht bedreigd door een Siamese rivaal. Als een van haar kittens ook nog verdwijnt, is het maar de vraag of de aanstaande feestdagen wel zo feestelijk zullen zijn…

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 27 november 2019
ISBN 9789046173008
Taal Nederlands
Speelduur 6u 53m 28s
Bestandsgrootte 379 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Melissa Daley

Melissa Daley woont in Hertfordshire met haar twee katten, twee kinderen en man. Een van haar katten is op facebook te vinden als Nancy Harpenden-Cat. Melissa liet zich inspireren door het stadje Stow-on-the-Wold in de Cotswolds als setting voor Molly en het kattencafé.

Toon aanbod