Luistervoorbeeld

Op je lijf geschreven

dit boek is voor every body
Auteur Mayra Louise
Spreker Mayra Louise
Speelduur 8u 42m 47s
€ 13,99

Beschrijving

Stop met wegen. Start met leven.

Je eigen spiegelbeeld haten, denken dat je leven beter wordt als je maar wat kilo’s kwijt bent, elke maandag opnieuw beginnen met diëten… Herkenbaar?

Mayra Louise zat zelf twintig jaar lang vast in dit patroon, tot ze ontdekte dat het zonde was van haar tijd, en haar leven.

In dit boek deelt ze op persoonlijke en soms hilarische wijze haar verhaal en de belangrijkste inzichten die ze de afgelopen jaren leerde. Over waarom het schoonheidsideaal een lachertje is, waarom geluk niet in je kledingmaat of gewicht zit, en waarom ook jij goed genoeg bent. Maar ook haar ultieme tips voor meer zelfvertrouwen en het belang van een gezond socialmediadieet (het enige dieet dat écht werkt!).

Details

ImprintLev.
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 22 juli 2019
ISBN 9789046173138
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 42m 47s
Bestandsgrootte 479 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mayra Louise

Mayra Louise (1981) is freelance journalist en copywriter. Ze maakte vanaf haar negentiende carrière als een van de eerste Nederlandse plussizemodellen. Ze is self love- en body positivity-blogger en deelt op haar Instagram (@mayralouise) alles rondom haar motto ‘Happy is not a dress size’. Ook lanceerde ze in april 2019 haar eigen podcast ‘Mayra Louise’.

Toon aanbod