Luistervoorbeeld

Dit gaat over Sarah

Auteur Pauline Delabroy-Allard
Spreker Eva Damen
Speelduur 4u 23m 28s
€ 13,99

Beschrijving

De verteller heeft een geordend, kalm leven. Ze werkt als lerares, heeft een dochter, vrienden, woont in Parijs. Haar dagen zijn hetzelfde, totdat ze op oudjaarsavond Sarah ontmoet. Een vrouw die hard en snel praat, vioolspeelt, een mysterieuze schoonheid is. Een gepassioneerde vrouw van extremen, die alles uit het leven haalt. Wanneer de twee meer en meer tijd met elkaar doorbrengen, ontstaat er tussen hen al snel een hartstochtelijke, hevige, maar ook destructieve liefde, die haar ordelijke leven totaal ontregelt en waardoor ze de controle langzaam maar zeker verliest.

Dit gaat over Sarah is een bezwerend, hypnotiserend liefdesverhaal, waarin Pauline Delabroy-Allard laat zien hoe ver je kunt gaan voor de liefde.

Details

ImprintSignatuur
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 13 november 2019
ISBN 9789046173183
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 23m 28s
Bestandsgrootte 241 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Pauline Delabroy-Allard

Pauline Delabroy-Allard (1988) was de literaire ontdekking van het jaar: ze werd omarmd door de Franse boekhandelaren en de pers. De roman haalde de shortlist van de Prix Goncourt en won daarnaast maar liefst vier prijzen, waaronder de Prix du Style en de Prix du Libraires de Nancy-Le Point. In Frankrijk werden al meer dan 40.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod