Luistervoorbeeld

De familie

Voorgelezen door Hymke de Vries
Auteur Louise Jensen
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 10u 42m 12s
€ 11,99

Beschrijving

Laura is in de rouw na het plotselinge overlijden van haar echtgenoot. Ze heeft verdriet en worstelt ook om financieel het hoofd boven water te houden. Ze is dankbaar wanneer een lokale gemeenschap, Oak Leaf Organics, haar en haar 17-jarige dochter Tilly een huis aanbiedt.

Maar als Laura en Tilly eenmaal zijn ingetrokken bij hun nieuwe familie, blijken er sinistere dingen te gebeuren. Op een dag overlijdt een van de leden van de gemeenschap. Laura heeft er een unheimisch gevoel over en wil vertrekken, maar Tilly, die onder de indruk is van Alex, de charismatische leider van de Familie, weigert.

Laura probeert uit alle macht haar dochter uit de klauwen van Alex te redden en ontdekt een verontrustend geheim over hem. Maar dan komt ze erachter waarom de Familie haar en haar dochter ooit hebben toegelaten in hun midden – en waarom ze hen nooit meer zullen vrijlaten…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 25 maart 2020
ISBN 9789046173343
Taal Nederlands
Speelduur 10u 42m 12s
Bestandsgrootte 587 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Louise Jensen
Louise Jensen

Enkele jaren geleden raakte Louise Jensen gewond bij een ongeluk. Als afleiding voor de pijn en haar beperkte bewegingsvrijheid begon ze te schrijven. Echter, het schrijven bleek meer dan een liefhebberij. Van haar debuutthriller Het zusje werden in het Verenigd Koninkrijk bijna 500.000 exemplaren verkocht.

Louise Jensen woont met haar gezin in Northamptonshire en geeft mindfulnesstrainingen.

Toon aanbod