Bloedband
Bloedband

Bloedband

Cirkel van het kwaad deel 3

Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Na Schaduwkinderen, Uitverkoren is dit het derde deel: Bloedband.

Serie

Auteur

Linda Jansma

Spreker

Leonoor Koster

Speelduur

9 uur 15 min

€ 11,99

Beschrijving

Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Na Schaduwkinderen, Uitverkoren is dit het derde deel: Bloedband

Officier van justitie Jules Declerck krijgt op haar werk te maken met de dood van de vijftienjarig Amber, die ogenschijnlijk het slachtoffer werd van grooming. Jules heeft al snel het vermoeden dat er iets heel anders speelt. Als haar ex – misdaadjournalist Harry Simones – anonieme tips over de zaak ontvangt, raken ze beiden verstrikt in de duistere plannen van Elijah Schillinger. Wat weet de charismatische sekteleider eigenlijk over Jules’ verleden? En wat weet hij over de verdwijning van Jules’ moeder?

Linda Jansma schreef onder meer de bestsellers Houvast, Tweestrijd en Verbroken. Van deze laatste titel zijn de filmrechten inmiddels verkocht.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

21 februari 2020

ISBN

9789046173794

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 15 min

Bestandsgrootte

508 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers. Zij groeide op in Amsterdam en verhuisde op haar dertiende naar Almere. In 2009 begon zij haar manuscripten naar uitgeverijen te sturen.

Het duurde niet lang voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie. Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut. Haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013 en ze stond op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel.

Meer auteur Linda Jansma Bekijk alles

Aanbieding Rozen met liefde

Rozen met liefde

Linda Jansma

€ 6,99 € 3,50
Zwarte leugens

Zwarte leugens

Linda Jansma

€ 11,99
Slaap maar zacht

Slaap maar zacht

Linda Jansma

€ 11,99
Intermezzo

Intermezzo

Linda Jansma

€ 3,99

Meer spreker Leonoor Koster Bekijk alles

Hoog

Hoog

Hanneke Meier

€ 6,99
Het lege huis

Het lege huis

Unni Lindell

€ 14,99
Zonder boete

Zonder boete

Dana Smit

€ 10,99
Sproetenliefde

Sproetenliefde

Maren Stoffels

€ 9,99