Luistervoorbeeld

Bevroren goud

Voorgelezen door Hymke de Vries
SerieRönning & Stilton
Auteur Cilla en Rolf Börjlind
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 13u 32m 22s
€ 15,99

Beschrijving

Als aan het einde van een lange zomer de sneeuw wegsmelt in de bergen van Noord-Zweden, wordt het lichaam van een man gevonden die ongeveer twintig jaar daarvoor werd neergeschoten. De jonge rechercheur Olivia Rönning reist ernaartoe om de zaak te onderzoeken.
Op weg naar de vindplaats wordt hun helikopter verrast door een sneeuwstorm, en stort neer. Als Olivia bijkomt, ontdekt ze dat de piloot zwaargewond is geraakt bij de crash en dat de noodradio is vernietigd. Ze kan geen contact maken met de buitenwereld. Ze verlaat het wrak en weet een nabijgelegen huisje te bereiken.
Maar Olivia blijkt niet de enige persoon op de berg die de waarheid probeert te achterhalen over de dode man.
Als haar gepensioneerde oud-collega Tom Stilton hoort van Olivia's verdwijning, verlaat hij halsoverkop zijn rustige bestaan in Thailand om haar te gaan zoeken.

Details

ImprintBruna Uitgevers B.V., A.W.
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 9 oktober 2020
ISBN 9789046173954
Taal Nederlands
Speelduur 13u 32m 22s
Bestandsgrootte 743 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Cilla en Rolf Börjlind
Cilla en Rolf Börjlind

Cilla en Rolf Börjlind (1961, 1943) zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten.
>br /> De Börjlinds zijn verantwoordelijk voor maar liefst 44 films voor bioscoop en tv, waaronder 26 Martin Beck-films. Ze schreven tevens de scenario’s voor diverse tv-series. Als geen ander weten ze dus hoe ze met een spannend verhaal de lezer aan de bladzijden gekluisterd moeten houden.

Hun thrillerserie over Olivia Rönning en Tom Stilton verschijnt in meer dan twintig landen. Het eerste deel, Springvloed, bewerkten ze tot 10-delige tv-serie.

Toon aanbod