How to not kill yourself
How to not kill yourself

How to not kill yourself

10 tips voor moeilijke tijden

David Mangene vertelt openhartig en met humor over zijn worsteling met depressie en suïcidale gedachtes. Hij wil het taboe rond mentale gezondheidsproblemen van mannen doorbreken.

Auteur

David Mangene

Spreker

Dion Vincken

Speelduur

2 uur 25 min

€ 9,99

Beschrijving

Mannen hebben geen problemen. Althans, ze vinden het moeilijk om erover te praten en hulp te vragen. David Mangene wil helpen om dat taboe te doorbreken en mentale gezondheidsproblemen van mannen bespreekbaar te maken. David worstelt al zijn hele leven met manische periodes, zware depressies en suïcidale gedachtes. Openhartig, soms bot en met veel humor kijkt hij naar zijn eigen leven en gaat hij op zoek naar de redenen om toch door te gaan.

‘En dan nog een ding. Dit is geen boek over “gelukkig zijn”. Het is een boek over in leven blijven. Over volhouden en veerkracht en overleven. Het gaat over optimisme en hoop, ondanks al de pijn en het lijden dat we ervaren. Als je vrolijk wordt van wat je leest, hallefuckinglujah my brothers and sisters! Laat me dat vooral weten. Ik kan niet wachten. Echter, geluk is niet mijn doel. Eerlijk gezegd, weet ik zelf niet echt wat geluk is.’

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

22 september 2020

ISBN

9789046174272

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 25 min

Bestandsgrootte

157 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags