Luistervoorbeeld

Ik ben oke, jij bent een sukkel

Voorgelezen door Annemargreet Dwarshuis
SerieOmdenken
Auteur Berthold Gunster
Spreker Annemargreet Dwarshuis
Speelduur 7u 13m 50s
€ 15,99

Beschrijving

Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop hen te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.

Na de bestsellers Ja-maar wat als alles lukt?, Huh?! en Omdenken kwam Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp dat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt.

In Ik ben oké jij bent een sukkel past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om een waardevolle relatie voor beide partijen te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.

Details

ImprintLev.
UitgeverOmdenken B.V.
Publicatiedatum 12 november 2020
ISBN 9789046174869
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 13m 50s
Bestandsgrootte 397 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Berthold Gunster

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Over zijn gedachtegoed schreef hij inmiddels verschillende bestsellers. Met een team van trainers en acteurs verzorgt Berthold Gunster inspirerende workshops en seminars in binnen- en buitenland.

Toon aanbod