New Female Leader
New Female Leader

New Female Leader

Het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden

Succesvolle zakenvrouw Caroline Glasbergen geeft concrete handvatten hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft

Auteur

Caroline Glasbergen

Spreker

Caroline Glasbergen

Speelduur

9 uur 51 min

€ 15,99

Beschrijving

Vrouwen die (willen) leiden hebben last van het stereotiepe beeld van hoe ze zich zouden moeten gedragen. Ze zitten in een catch 22: óf ze voldoen niet aan het vrouwbeeld, óf ze zijn geen leiderschapsmateriaal. Uit onderzoek blijkt ook dat het voor vrouwen om deze reden lastiger is om authentiek te leiden. Maar, het kán wel.

In de succesvolle podcastserie New Female Leaders spreekt Caroline Glasbergen met vrouwelijke leiders en experts, zoals Kaouthar Darmoni, Sigrid Kaag, Janneke Niessen, Nina Pierson, Marian Spier en Els van Steijn, over hoe je vandaag de dag kunt leiden als vrouw. Hoe maak je als vrouw impact en leid je tegelijkertijd authentiek? In dit boek deelt Caroline het geheim van deze vrouwen. Door middel van het door haar ontwikkelde 3C-model (dat staat voor Clarity, Connection en Community) kun jij ook je eigen definitie aan leiderschap geven; je krijgt helderheid over je context, waarden, leiderschapskwaliteiten en talent, je leert waarom het als leider belangrijk is vanuit verbinding te leiden en je krijgt de tools om dat daadwerkelijk te doen. Bovendien krijg je de handvatten om je eigen supportsysteem om je heen te bouwen en ontwikkel je een levenshouding die je helpt om echt te leiden vanuit je eigen kern. Het is tijd voor een nieuwe definitie van leiderschap, het is tijd voor een New Female Leader.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

23 september 2021

ISBN

9789046175385

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 51 min

Bestandsgrootte

541 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags