Erotische intelligentie
Erotische intelligentie

Erotische intelligentie

Kun je verlangen naar iets wat je al hebt?

Esther Perel laat zien dat verlangen naar een gelijkwaardige, vaste relatie en een opwindend seksleven niet op gespannen voet hoeven te staan.

Auteur

Esther Perel

Spreker

Eva Damen

Vertaler

M. Goeting

Speelduur

8 uur 6 min

€ 13,99

Beschrijving

Een vaste relatie geeft zekerheid, maar hoe houd je het spannend?

De meeste mensen zoeken zekerheid in hun relatie. Ze willen een betrouwbare, monogame partner die ze door en door kennen. Maar een intieme en gelijkwaardige relatie leidt niet noodzakelijk tot een goed seksleven. En juist het ontbreken van erotiek kan een relatie onder druk zetten.

In onze huidige maatschappij zijn de belangrijkste waarden die we nastreven in een relatie: gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid. Deze waarden zijn echter dodelijk voor een opwindend seksleven, dat juist gebaat is bij machtspelletjes, oneerlijke voordelen en verleidelijke manipulaties. Perel neemt ons mee in deze paradox tussen liefde en lust en toont aan dat intimiteit en erotiek goed samen kunnen gaan in een sterke relatie. Als psychotherapeut heeft ze veel stellen met deze problematiek behandeld. In dit heldere, soms provocerende boek, dat werelijk oplossingen biedt voor een probleem waar veel mensen tegenaan lopen, put ze uit de rijke ervaring die ze in haar praktijk heeft opgedaan.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

23 augustus 2021

ISBN

9789046175835

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 6 min

Bestandsgrootte

445 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

De Belgisch-Amerikaanse psychotherapeut en New York Times-bestsellerauteur Esther Perel wordt beschouwd als een van de meeste inzichtelijke en origineelste hedendaagse stemmen op het gebied van moderne relaties. Ze spreekt negen talen, runt een therapiepraktijk in New York City en werkt wereldwijd als organisatieconsultant voor Fortune 500-bedrijven. Haar veelgeprezen TED Talks werden meer dan 40 miljoen keer bekeken en haar internationale bestseller Erotische intelligentie is in meer dan 30 talen vertaald. Haar laatste boek is de New York Times-besteller Liefde in verhouding. Perel is ook uitvoerend producent en host van de populaire podcasts Where Should We Begin? en How’s Work? Haar laatste project is Where Should We Begin: A Game of Stories with Esther Perel. Meer hierover deelt ze op EstherPerel.com of volg @EstherPerelOfficial op Instagram.

Meer spreker Eva Damen Bekijk alles

Het perfecte stel

Ruth Ware

€ 14,99
Het geheim van het kasteel

Het geheim van het kasteel

Matthew Costello, Neil Richards

€ 5,99
Een ongehoord huwelijk

Een ongehoord huwelijk

Kasey Stockton

€ 14,99
Een ijzeren vlam 2
5.0

Een ijzeren vlam 2

Rebecca Yarros

€ 12,99