Luistervoorbeeld

Giftige positiviteit

Auteur Whitney Goodman
Spreker Phaedra Kwant
Speelduur 7u 39m 21s
€ 13,99

Beschrijving

Een krachtige gids om onze emoties te doorvoelen – ook de moeilijke – om authentiek in de wereld aanwezig te zijn

Onze cultuur is geobsedeerd door positiviteit. Van alle kanten krijgen we te horen dat positief denken en negativiteit uitbannen de sleutel is tot geluk en de oplossing voor al onze problemen. Zelfs als we worden geconfronteerd met ziekte, verlies of een relatiebreuk is er weinig ruimte om over onze echte gevoelens te praten en krijgen we te horen ‘het komt wel goed’, ‘wees dankbaar voor wat je hebt’ of ‘alles gebeurt met een reden’.
Maar als positiviteit de oplossing voor alles is, waarom zijn er dan toch zoveel mensen angstig, depressief en opgebrand?
In deze verfrissend eerlijke gids deelt therapeut Whitney Goodman het laatste wetenschappelijke onderzoek, alledaagse voorbeelden en verhalen van haar cliënten om aan te tonen hoe schadelijk giftige positiviteit is voor onszelf en onze relaties, en biedt ze eenvoudige manieren om moeilijke emoties te ervaren en te verwerken. Het resultaat is meer authenticiteit, verbinding en groei, en uiteindelijk een manier om te zijn wie je werkelijk bent.

Details

ImprintLev.
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 3 maart 2022
ISBN 9789046175859
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 39m 21s
Bestandsgrootte 420 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.