Luistervoorbeeld

Eiland van geheimen

In het prachtige Havana vindt ze een web van leugens
Auteur Rachel Rhys
Spreker Jennifer van Brenk
VertalerMonique Eggermont
Speelduur 11u 14m 2s
€ 13,99

Beschrijving

1957: Iris Bailey vindt haar werk als typiste ondraaglijk saai. Ze woont nog altijd bij haar ouders, in Hemel Hempstead. Ze kan fantastisch tekenen en werkt soms op feesten om daar portreten van de gasten te maken. Ondertussen droomt ze ervan om te kunnen leven van haar kunst. Iris kan haar geluk dan ook niet op wanneer ze door de rijke socialite Nell Hardman uitgenodigd wordt in Havana, om daar te tekenen op de bruiloft van haar vader, een beroemde regisseur uit Hollywood.
Het is een droom die uitkomt om te kunnen ontsnappen naar zo’n exotische stad aan zee. Maar Iris merkt al snel dat de cocktails, bedwelmende geuren en azuurblauwe lucht in Havana iets duisters maskeren. Terwijl Cuba aan de vooravond van de revolutie staat en Iris haar hart verliest aan de getroebleerde fotograaf Joe, ontdekt ze dat iemand in de charismatische Hardman familie een vreselijk geheim verbergt. Kan ze de waarheid ontdekken voor al hun levens op het spel komen te staan?

'Iris is een heldin om van te houden in dit heerlijk escapistische verhaal vol moord, intrige en romantiek.’ – Red Magazine

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 4 augustus 2022
ISBN 9789046176160
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 14m 2s
Bestandsgrootte 617 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.