Happy days
Happy days

Happy days

#1 New York Times-bestsellerauteur Gabrielle Bernstein toont een pad om trauma te helen, angst te verleren en liefde te onthouden.

Auteur

Gabrielle Bernstein

Spreker

Momo Samwel

Vertaler

Bonella van Beusekom

Speelduur

6 uur 54 min

€ 13,99

Beschrijving

Wat als je elke dag wakker zou kunnen worden zonder angst? Zonder spijt naar je verleden zou kunnen kijken om te zien dat het een doel had? Gelukkig, vredig en liefdevol zou kunnen leven? Dat kan – en #1 New York Times-bestsellerauteur Gabrielle Bernstein wijst je de weg.

Bernstein is een spirituele leraar, spreker en katalysator voor diepgaande innerlijke verandering die al lang heel geliefd is bij haar lezers. Haar nieuwe boek laat je zien hoe je de pijn uit je verleden – wat die ook mag zijn – om kunt zetten in hernieuwde kracht en vrijheid. Het toont een pad om trauma te helen, angst te verleren en liefde te onthouden.

Al meer dan 15 jaar transformeert Gabrielle Bernstein levens, inclusief dat van haarzelf. De #1 New York Times-bestsellerauteur heeft acht boeken geschreven, waaronder Verwacht wonderen, Leven vol overgave, Eindeloos geluk en Het universum staat achter je. Daarnaast spreekt ze voor tienduizenden mensen in uitverkochte zalen over de hele wereld.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

24 november 2022

ISBN

9789046176641

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 54 min

Bestandsgrootte

379 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Momo Samwel Bekijk alles

De perfecte zoon

De perfecte zoon

Freida McFadden

€ 14,99
Het recept voor geluk in de Ierse pub
€ 14,99
Het winterse wolwinkeltje
€ 14,99
In de verte, de zee

In de verte, de zee

Laura Spence-Ash

€ 15,99