Build
Build

Build

Maak dingen die het waard zijn om te maken

Tony Fadell, de man achter de iPod, de iPhone en de slimme thermostaat Nest, over leiderschap, design, innovatie, tegenslagen en succes.

Auteur

Tony Fadell

Spreker

Alexander de Bruijn

Vertaler

Theo van der Ster

Speelduur

13 uur 27 min

€ 15,99

Beschrijving

Tony Fadell leidde de teams die de iPod, iPhone en Nest Learning Thermostat hebben gemaakt. In meer dan 30 jaar in Silicon Valley heeft hij genoeg geleerd over leiderschap, design, startups, Apple, Google, besluitvorming, mentorschap, verwoestende mislukkingen en ongelooflijk succes om een encyclopedie te vullen.

Dus dat is wat dit is. Een advies-encyclopedie. Een mentor in boekvorm.
Build staat vol met persoonlijke verhalen, praktisch advies en fascinerende inzichten, geschreven voor iedereen die wil groeien op het werk - van net-afgestudeerden in hun eerste baan tot CEO's die overwegen om hun bedrijf te verkopen.

De leidraad is Tony's persoonlijke reis van productontwerper tot leider, van startup-founder tot leidinggevende en mentor, geïllustreerd met boeiende voorbeelden, zoals het proces van het bouwen van de allereerste iPod en iPhone. Elk hoofdstuk helpt de lezers met een probleem waarmee ze op dit moment worden geconfronteerd: hoe krijgen ze financiering voor hun startup, moeten ze hun baan opzeggen, of gewoon hoe om te gaan met die eikel een bureau verder.

Iconen uit Silicon Valley als Steve Jobs en Bill Campbell waren Tony’s mentoren op zijn weg naar succes. Maar Tony volgt niet het credo van Silicon Valley dat je alles opnieuw moet uitvinden om iets geweldigs te maken. Zijn advies is onorthodox omdat het old school is. Hij heeft geleerd dat de menselijke natuur niet verandert. Je hoeft niet opnieuw uit te vinden hoe u leiding geeft en managed, je verandert alleen wat je maakt.

En Tony staat klaar om iedereen te helpen om dingen te maken die de moeite waard zijn.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

2 maart 2023

ISBN

9789046177136

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 27 min

Bestandsgrootte

1108 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Alexander de Bruijn Bekijk alles

Perfect: de handleiding

Perfect: de handleiding

Michael Schur

€ 15,99
Ons geld is stuk

Ons geld is stuk

Peter Slagter, Bert Slagter

€ 12,99