Hidden potential
Hidden potential

Hidden potential

Ontdek, ontwikkel en benut je verborgen potentieel

Bestsellerauteur over het benutten van je verborgen potentieel. Voor lezers van Atomic habits van James Clear, Grip van Rick Pastoor en Outliers van Malcolm Gladwell

Auteur

Adam Grant

Spreker

Jelle Amersfoort

Vertaler

Anna Livestro

Speelduur

7 uur 46 min

€ 15,99

Beschrijving

We leven in een wereld die geobsedeerd is door talent. We bewonderen getalenteerde studenten, atleten die schijnbaar moeiteloos tot wereldprestaties komen en wonderkinderen in de muziek. Maar het bewonderen van mensen die beginnen met aangeboren voordelen leidt ertoe dat we niet zien wat we zelf zouden kunnen bereiken. We onderschatten hoe goed we zouden kunnen worden als we nieuwe vaardigheden leren. We kunnen allemaal beter worden in het verbeteren van onszelf.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en aan de hand van inspirerende verhalen laat Adam Grant zien hoe je jezelf en anderen kunt uitdagen om hoger te mikken en meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Vooruitgang hangt minder af van hoe hard je werkt dan van hoe goed je leert. Groei gaat niet over het genie dat je bezit - het gaat over het karakter dat je ontwikkelt.

Grant onderzoekt hoe je de karaktereigenschappen en motivatiestructuren kunt opbouwen om je eigen potentieel te realiseren. En hoe je systemen kunt ontwerpen om kansen te creëren voor mensen die over het hoofd worden gezien en onderschat.

De talenten en gewoontes van supersterren zijn al vaak beschreven. Dit boek onthult hoe iedereen in staat is om grote dingen te bereken. De echte maatstaf voor je potentieel is niet de hoogte van de piek die je hebt bereikt, maar hoe ver je bent geklommen om daar te komen.

Details

Imprint

Lev.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

30 mei 2024

ISBN

9789046179840

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 46 min

Bestandsgrootte

427 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Adam Grant Bekijk alles

Geven en nemen

Geven en nemen

Adam Grant

€ 13,99
Weten wat je niet weet
€ 13,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Gewoon Royke

Gewoon Royke

Roy Donders, Koen van Santvoord

€ 14,99

Help, mijn baas is een aap!

Patrick van Veen

€ 9,99
De Bellende Engel

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99