Luistervoorbeeld

Hoe alles moest beginnen

Auteur Thomas Verbogt
Voorlezer Thomas Verbogt
Speelduur 4u 58m 37s
€ 9,99

Beschrijving

Thomas en Licia gaan als kinderen met elkaar het verzonnen leven aan, want het echte leven vertrouwen ze niet. Aan hun tijd samen komt abrupt een einde. Ze moeten elkaar loslaten, maar kunnen dat niet.

We volgen Thomas en Licia daarna als twintigers, veertigers en zestigers. Zij blijven verbonden, ook als zij elkaar jaren niet zien. Toch zal het bijna een leven lang duren voordat Thomas begrijpt wat haar voorgoed veranderde.

Hoe alles moest beginnen is een indrukwekkende roman over de liefde, de tijd, en de kracht van het verzinnen.

Details

UitgeverUitgeverij Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum 5 september 2017
ISBN 9789046823095
Taal Nederlands
Speelduur 4u 58m 37s
Bestandsgrootte 273 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Thomas Verbogt
Thomas Verbogt

Thomas Verbogt (1952) debuteerde in 1981 met de verhalenbundel De feestavond. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Lange tijd was hij een zeer gewaardeerd auteur, zij het relatief onbekend. Inmiddels behoort hij tot 'de eredivisie van de Nederlandse literatuur', aldus Pieter Steinz van NRC Handelsblad. Verbogt wordt vooral geprezen om zijn melancholieke, lichte toon en zijn filmische manier van vertellen. Ook met zijn humoristische korte verhalen bindt hij veel lezers aan zich. Thomas Verbogt heeft een dagelijkse column in De Gelderlander, de krant van zijn geboortestreek, en is regelmatig te horen op de VPRO-radio.

Toon aanbod