Het licht in de bomen
Het licht in de bomen
Nog geen fragment

Het licht in de bomen

Kan Nele de antwoorden vinden die ze zoekt om haar hart weer open te stellen?

Mindful romance: prachtige roman over de helende kracht van de natuur. De zoektocht naar haar familie voert Nele naar de bossen. Daar leert ze haar hart weer open te stellen.

Serie

Auteur

Patricia Koelle

Spreker

Karin Douma

Vertaler

Sylvia Wevers

€ 14,99

Beschrijving

Mindful romance: prachtige roman over de helende kracht van de natuur.

Nele heeft haar leven in de stad op orde, maar ze mist iets. Het lijkt alsof ze niet in staat is een diepere verbinding aan te gaan met anderen. Verhalen over bossen en bomen hebben haar altijd gefascineerd, vooral als ze verteld werden door haar oma Vio. Als Vio haar vraagt om een jonge boom voor haar te planten in een bos aan de Oostzee, in herinnering aan een oude geliefde, ontdekt ze een geheim dat diep in haar familiegeschiedenis grijpt. Ze ontmoet Hella, voormalig boswachter, en Timon, die haar gevoelens flink in de war brengt. Het bos krijgt Nele in de greep, en al snel vraagt ze zich af waar haar plek in het leven eigenlijk is, en of ze in de zoektocht naar haar verleden misschien ook zichzelf kan vinden.

Van de boeken van Patricia Koelle werden al meer dan 750.000 exemplaren verkocht in Duitsland. Het tweede deel in deze Mindful romance serie verschijnt in het voorjaar van 2025: Het geluk van het bos.Details

Imprint

Oceaan

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

12 augustus 2024

ISBN

9789046832585

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Patricia Koelle is een Duitse bestsellerauteur die geboren werd in de VS, Alabama. Ze heeft meerdere series geschreven. Het licht in de bomen is haar eerste boek in Nederlandse vertaling.


Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
€ 14,99
Zomer aan de Rivièra

Zomer aan de Rivièra

J.P. O'Connell

€ 14,99
De kraamkliniek

De kraamkliniek

Mario Escobar

€ 14,99