Luistervoorbeeld

Een beetje Nooit Af

Permanent Beta
Auteur Martijn Aslander, Erwin Witteveen
Voorlezer Martijn Aslander
Speelduur 1u 27m 52s
€ 9,99

Beschrijving

In 2016 schudden Martijn Aslander en Erwin Witteveen de gemoederen op met de publicatie van Nooit Af, het boek over de fundamenten van leven en werk. Maar omdat niet iedereen toekomt aan zo’n dik boek, waren de auteurs zo vriendelijk een beknopte versie te schrijven: Een beetje Nooit Af. Geen droge samenvatting, maar een superkorte hervertelling van hun spraakmakende visie.

Nooit af gaat over de fundamenten van ons leven en de maatschappij. ‘Must-read voor iedere burger,’ aldus een lezer. De veranderingen gaan nu namelijk zo snel dat er helemaal geen tijd meer is voor het maken van uitvoerige plannen, die meestal alweer achterhaald zijn als de planning eindelijk af is. Het is tijd voor een andere aanpak.

In 11 korte hoofdstukken wordt uit de doeken gedaan wat Nooit Af betekent en hoe het de wereld verbetert. Elk hoofdstuk van Een beetje Nooit Af eindigt met een kleine greep uit de diverse onderwerpen die besproken worden in het desbetreffende hoofdstuk in het complete Nooit Af boek. We wensen je veel luisterplezier.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 31 januari 2018
ISBN 9789047011736
Taal Nederlands
Speelduur 1u 27m 52s
Bestandsgrootte 80 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Martijn Aslander
Martijn Aslander

Martijn Aslander (1972) is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta.
Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Toon aanbod