Luistervoorbeeld

De kleine Semler

Zijn Semco-aanpak samengevat
SerieKleine boekjes
Auteur Peter Runhaar
Spreker Louis van Beek
Speelduur 1u 48m 58s
€ 7,99

Beschrijving

De kleine Semler is een samenvatting van de filosofie en aanpak van Ricardo Semler, de geestelijk vader van de zelfsturende organisatie. Zijn bedrijf Semco werd zeer succesvol nadat hij snoeide in managementlagen en de macht teruggaf aan de werknemers. Zo werft en beoordeelt het Semco-personeel zelf zijn managers, heeft het inspraak bij belangrijke beslissingen en deelt het in de winst. Semler gelooft in de kracht van kleine teams, transparantie en vertrouwen. Zijn revolutionaire aanpak kreeg veel navolging en talloze moderne organisatievormen zijn gebaseerd op zijn principes.

De Braziliaan Semler reist de hele wereld over om zijn verhaal te doen, en ook in Nederland is hij ongekend populair. Niet voor niets is zijn nieuwe Semco Style Institute hier gevestigd. De kleine Semler is een perfecte kennismaking met een van de grootste businessiconen.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 2 september 2018
ISBN 9789047012382
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 48m 58s
Bestandsgrootte 100 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter Runhaar

Peter Runhaar is media-ondernemer, journalist en Brazilië-kenner. Hij schrijft onder andere artikelen over ondernemerschap en zelfsturing voor diverse media. Runhaar volgt de handel en wandel van Ricardo Semler al jaren en interviewde talloze Nederlandse Semlerianen, ondernemers die hun bedrijf runnen volgens de principes van Semler.

Toon aanbod