De kleine Semler
De kleine Semler

De kleine Semler

Zijn Semco-aanpak samengevat

De kleine Semler. Zijn Semco-aanpak samengevat, over de aanpak van Ricardo Semler, de geestelijk vader van de zelfsturende organisatie.

Serie

Auteur

Peter Runhaar

Spreker

Louis van Beek

Speelduur

1 uur 48 min

€ 7,99

Beschrijving

De kleine Semler is een samenvatting van de filosofie en aanpak van Ricardo Semler, de geestelijk vader van de zelfsturende organisatie. Zijn bedrijf Semco werd zeer succesvol nadat hij snoeide in managementlagen en de macht teruggaf aan de werknemers. Zo werft en beoordeelt het Semco-personeel zelf zijn managers, heeft het inspraak bij belangrijke beslissingen en deelt het in de winst. Semler gelooft in de kracht van kleine teams, transparantie en vertrouwen. Zijn revolutionaire aanpak kreeg veel navolging en talloze moderne organisatievormen zijn gebaseerd op zijn principes.

De Braziliaan Semler reist de hele wereld over om zijn verhaal te doen, en ook in Nederland is hij ongekend populair. Niet voor niets is zijn nieuwe Semco Style Institute hier gevestigd. De kleine Semler is een perfecte kennismaking met een van de grootste businessiconen.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

2 september 2018

ISBN

9789047012382

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 48 min

Bestandsgrootte

100 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Peter Runhaar is media-ondernemer, journalist en Brazilië-kenner. Hij schrijft onder andere artikelen over ondernemerschap en zelfsturing voor diverse media. Runhaar volgt de handel en wandel van Ricardo Semler al jaren en interviewde talloze Nederlandse Semlerianen, ondernemers die hun bedrijf runnen volgens de principes van Semler.

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

Leven in de rouwerij

Leven in de rouwerij

Widowchicks

€ 14,99
De zoon van Sinterklaas
€ 6,99
De grote Gatsby

De grote Gatsby

F. Scott Fitzgerald

€ 9,99
De Eeuwige Bron (The Fountainhead)
€ 17,99