Luistervoorbeeld

De kleine Laloux

Het inventieve boek samengevat - Met een voorwoord van Harry Starren
SerieKleine boekjes
Auteur Freek Van Looveren
Spreker Tessel Blok
Speelduur 1u 58m 45s
€ 7,99

Beschrijving

De kleine Laloux van Freek Van Looveren is een handige samenvatting van Laloux’ baanbrekende gedachtegoed over zelfsturing en nieuw organiseren.

Frederic Laloux schreef met Reinventing Organizations een boek dat de deur openzette naar een nieuw tijdperk in het denken over organisatie, management en motivatie. Al deze gebieden weet Laloux bij elkaar te brengen in zijn beschrijving van de evolutie in organisaties. ‘Cyaan’ is inmiddels een begrip, en niet alleen vanwege het succes van Buurtzorg. De trend die Laloux signaleerde, is in allerlei branches en organisaties te zien.

Dit boek is relevant, zelfs essentieel voor iedereen die zich bekommert om zelfleiderschap, klantdenken en waardecreatie. Laloux’ meesterwerk is echter breed opgezet en heeft een hoog abstractieniveau. Voor lezers die de essentie willen meenemen in hun eigen vakgebied. Leiderschapsexpert Harry Starren schreef er een speciaal voorwoord bij.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 18 september 2018
ISBN 9789047012399
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 58m 45s
Bestandsgrootte 109 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Freek Van Looveren

Freek Van Looveren is organisatieadviseur bij een groot openbaar bestuur en heeft zijn eigen adviesbureau (AO)2: Arbeids Organisatie Anders Organiseren. Daarnaast is hij een bevlogen en inspirerend spreker en trainer over de zin van anders organiseren, de trends en evoluties in organisatieontwikkeling en een aantal alternatieve organisatievormen.

Toon aanbod