In 3 stappen van laf naar lef
In 3 stappen van laf naar lef

In 3 stappen van laf naar lef

Het loslaten van angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden is belangrijker dan ooit. Het helpt je risico's aan te gaan, maar hoe doe je dat? De sleutel tot meer lef: faalkracht.

Serie

Auteur

Michel Taal

Spreker

Michel Taal

Speelduur

1 uur 21 min

€ 7,99

Beschrijving

Het loslaten van angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden is belangrijker dan ooit. Het helpt je risico's aan te gaan waar je voorheen het liefst met een grote boog omheen liep. Maar hoe doe je dat? De sleutel tot meer lef is faalkracht.

Michel Taal ontwikkelde een beproefde methode om in drie stappen je lef te vergroten door de kracht van gecontroleerd falen te benutten. Het werkt voor teams én individuen. Grote organisaties (o.a. ABN AMRO en Amnesty International) en verschillende start-ups maken reeds gebruik van de faalkrachtmethode.

Michel Taal is succesvol serieel ondernemer, voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Dankzij de faalkrachtmethode neemt hij graag risico’s, privé en in zijn werk. Dit luisterboek is gebaseerd op het boek Faalkracht, verschenen bij Business Contact.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 februari 2019

ISBN

9789047012818

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 21 min

Bestandsgrootte

74 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michel Taal is succesvol serieel ondernemer (Techtic, i2i), voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Gedreven door nieuwsgierigheid en altijd op zoek naar nieuwe ervaringen zoekt hij graag risico's op, privé en in het werk.