Luistervoorbeeld

In 3 stappen van laf naar lef

SerieBusiness Contact luisterboeken
Auteur Michel Taal
Spreker Michel Taal
Speelduur 1u 21m 17s
€ 7,99

Beschrijving

Het loslaten van angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden is belangrijker dan ooit. Het helpt je risico's aan te gaan waar je voorheen het liefst met een grote boog omheen liep. Maar hoe doe je dat? De sleutel tot meer lef is faalkracht.

Michel Taal ontwikkelde een beproefde methode om in drie stappen je lef te vergroten door de kracht van gecontroleerd falen te benutten. Het werkt voor teams én individuen. Grote organisaties (o.a. ABN AMRO en Amnesty International) en verschillende start-ups maken reeds gebruik van de faalkrachtmethode.

Michel Taal is succesvol serieel ondernemer, voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Dankzij de faalkrachtmethode neemt hij graag risico’s, privé en in zijn werk. Dit luisterboek is gebaseerd op het boek Faalkracht, verschenen bij Business Contact.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 5 februari 2019
ISBN 9789047012818
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 21m 17s
Bestandsgrootte 74 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Michel Taal

Michel Taal is succesvol serieel ondernemer (Techtic, i2i), voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Gedreven door nieuwsgierigheid en altijd op zoek naar nieuwe ervaringen zoekt hij graag risico's op, privé en in het werk.

Toon aanbod