Mom You Can
Mom You Can

Mom You Can

Meer geluk in werk en moederschap

Elsbeth Teeling, van 'De Club van Relaxte Moeders', bespreekt negen succesfactoren voor een goede balans tussen werk en moederschap.

Auteur

Elsbeth Teeling

Spreker

Elsbeth Teeling

Speelduur

6 uur 6 min

€ 12,99

Beschrijving

Elsbeth Teeling, bekend van haar succesvolle platform De club van relaxte moeders, vond dat het tijd was om in ‘Mom You Can’ een tegengeluid te laten horen. Je leest zoveel negatieve berichten over de combinatie van werk en moederschap, terwijl de praktijk vaker het tegendeel bewijst. Het beste wat je carrière kan overkomen is kinderen krijgen. Ouders ervaren dat ze beter kunnen plannen, creatiever worden, meer gefocust zijn en betere keuzes maken.
Voor ‘Mom You Can’ interviewde Elsbeth tientallen vrouwen die gelukkig zijn in werk en moederschap, en ze dook in onderzoek en psychologie. Ze ontdekte negen succesfactoren die voor een uitstekende balans tussen werk en moederschap zorgen. Zo word je niet alleen een gelukkiger moeder, maar ook een gelukkiger werknemer of ondernemer.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

9 april 2020

ISBN

9789047014423

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 6 min

Bestandsgrootte

503 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Elsbeth Teeling gooide na de geboorte van haar jongste zoon het roer om. Na jaren te hebben gewerkt als manager en trainer ging ze aan de slag als schrijver. Haar eerste boek Relax Mama! werd een succes en de Facebookgroep 'De club van relaxte moeders' groeide uit van een uit tot een zeer actieve en betrokken community. Elsbeth schreef meer bestsellers, zoals Van achter het behang tot over je oren, Relax Mama in de keuken en Die andere moeders doen ook maar wat.

Meer auteur Elsbeth Teeling Bekijk alles

Maakt me niet uit wie er begon!

Maakt me niet uit wie er begon!

Eva Bronsveld, Elsbeth Teeling

€ 16,99

Meer spreker Elsbeth Teeling Bekijk alles

Maakt me niet uit wie er begon!

Maakt me niet uit wie er begon!

Eva Bronsveld, Elsbeth Teeling

€ 16,99