Luistervoorbeeld

De kleine Carnegie

Zijn boek over vriendschap en invloed samengevat
SerieKleine boekjes - grote inzichten deel 1
Auteur Jacqueline de Jong
Spreker Louis van Beek
Speelduur 2u 11m 4s
€ 7,99

Beschrijving

Jacqueline de Jong laat je in 'De kleine Carnegie' in kort bestek kennismaken met Dale Carnegie en de essentie van zijn klassieke boek 'How to Win Friends and Influence People' (Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt).Het boek verscheen in 1936, maar wordt nog altijd gezien als een essentieel handboek voor iedereen die op zoek is naar meer succes en invloed binnen relaties. Volgens Carnegie draait het erom dat je anderen belangstellend tegemoet treedt en je in hen verplaatst; op die manier win je hun sympathie. Daarvoor geeft hij adviezen als: toon respect voor andermans ideeën, laat de ander het meest aan het woord en wees oprecht geïnteresseerd.

Door de jaren heen heeft Carnegie miljoenen mensen geïnspireerd met zijn inzichten in de menselijke psyche en zijn praktische tips voor effectieve relaties en het beïnvloeden van gedrag. Van zijn boek zijn wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht; Time Magazine riep het uit tot een van de 25 belangrijkste businessboeken aller tijden.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 14 mei 2020
ISBN 9789047014430
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 11m 4s
Bestandsgrootte 120 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jacqueline de Jong

Jacqueline de Jong is werkzaam als redacteur, tekstschrijver en docent. Ze is de auteur van De kleine Cialdini en De kleine Carnegie. Samen met Annic van Wonderen (I Love Fashion News.com) schreef ze Masterclass Ondernemen, een boek met adviezen voor jonge ondernemers.

Toon aanbod