De kleine Carnegie
De kleine Carnegie

De kleine Carnegie

Zijn boek over vriendschap en invloed samengevat

Dale Carnegie heeft door de jaren heen miljoenen mensen geïnspireerd met zijn inzichten in de menselijke psyche en zijn praktische tips voor effectieve relaties en het beïnvloeden van gedrag.

Serie

Auteur

Jacqueline de Jong

Spreker

Louis van Beek

Speelduur

2 uur 11 min

€ 7,99

Beschrijving

Jacqueline de Jong laat je in 'De kleine Carnegie' in kort bestek kennismaken met Dale Carnegie en de essentie van zijn klassieke boek 'How to Win Friends and Influence People' (Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt).Het boek verscheen in 1936, maar wordt nog altijd gezien als een essentieel handboek voor iedereen die op zoek is naar meer succes en invloed binnen relaties. Volgens Carnegie draait het erom dat je anderen belangstellend tegemoet treedt en je in hen verplaatst; op die manier win je hun sympathie. Daarvoor geeft hij adviezen als: toon respect voor andermans ideeën, laat de ander het meest aan het woord en wees oprecht geïnteresseerd.

Door de jaren heen heeft Carnegie miljoenen mensen geïnspireerd met zijn inzichten in de menselijke psyche en zijn praktische tips voor effectieve relaties en het beïnvloeden van gedrag. Van zijn boek zijn wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht; Time Magazine riep het uit tot een van de 25 belangrijkste businessboeken aller tijden.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

14 mei 2020

ISBN

9789047014430

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 11 min

Bestandsgrootte

120 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jacqueline de Jong is werkzaam als redacteur, tekstschrijver en docent. Ze is de auteur van De kleine Cialdini en De kleine Carnegie. Samen met Annic van Wonderen (I Love Fashion News.com) schreef ze Masterclass Ondernemen, een boek met adviezen voor jonge ondernemers.

Meer auteur Jacqueline de Jong Bekijk alles

De kleine Cialdini

De kleine Cialdini

Jacqueline de Jong

€ 7,99

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

Leven in de rouwerij

Leven in de rouwerij

Marieke Foppen, Marieke van Lierop

€ 14,99
De stad en zijn onvaste muren
€ 15,99
De zoon van Sinterklaas
€ 6,99
De grote Gatsby

De grote Gatsby

F. Scott Fitzgerald

€ 9,99