Luistervoorbeeld

Sales vanuit je Hart

Hoe je echt van betekenis bent, voor de klant en voor jezelf
Auteur Richard van Kray
Spreker Richard van Kray
Speelduur 4u 16m 13s
€ 14,99

Beschrijving

Richard van Kray geeft je in 'Sales vanuit je hart' het kader en de tools om echt van betekenis te zijn voor je klant, zonder dat je jezelf hoeft te vergeten.

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait. Maar vaak raak je daardoor het contact met je eigen ambities kwijt, of het is juist een holle frase die verhult dat je gaat voor je eigen gewin. Jouw doel en het belang van de klant staan vaak op gespannen voet met elkaar. En wat kies je dan? Toch kun je het een doen zonder het ander na te laten. Maar dan moet je anders kijken naar de klant en naar jezelf. Tijd voor een nieuwe norm – tijd voor Sales vanuit je Hart!

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 8 mei 2020
ISBN 9789047014478
Taal Nederlands
Speelduur 4u 16m 13s
Bestandsgrootte 352 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Richard van Kray

Richard van Kray is een veelgevraagd spreker. Hij verdiende zijn sporen als verkoper en salestrainer in de financiële dienstverlening. Zijn bewijsdrang was de motor achter zijn succes, totdat hij in 2004 crashte. Vanaf dat moment koos hij ervoor om echt van betekenis te zijn voor klanten. Hieruit groeide de succesvolle training Sales vanuit je Hart.

Toon aanbod