Filosofielessen voor avonturiers
Filosofielessen voor avonturiers

Filosofielessen voor avonturiers

‘Filosofielessen voor avonturiers’ is een essentiële gids voor iedereen die van zijn leven een betekenisvol avontuur wil maken.

Auteur

Erling Kagge

Spreker

Frans van Deursen

Speelduur

3 uur 12 min

€ 12,99

Beschrijving

Erling Kagge brengt in ‘Filosofielessen voor avonturiers’ de wijsheid en levenservaring samen die hij opdeed als eerste mens in de geschiedenis die te voet de Noordpool, de Zuidpool en de top van de Mount Everest bereikte. Zijn ervaringen die hij opdeed tijdens de barre expedities naar deze verre uithoeken van de wereld, combineert hij in dit boek met zijn ervaringen als ondernemer en inzichten uit de wereldfilosofie en wetenschap. ‘Filosofielessen voor avonturiers’ is een essentiële gids voor iedereen die van zijn leven een betekenisvol avontuur wil maken. In zestien meditatieve en praktische lessen deelt Kagge met de lezer wat overleven onder extreme omstandigheden ons kan leren over het leiden van een betekenisvol leven, en het bereiken van onze persoonlijke doelen.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

14 september 2020

ISBN

9789047014515

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 12 min

Bestandsgrootte

264 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Erling Kagge (1963) is een Noorse ontdekkingsreiziger, kunstverzamelaar en ondernemer die in zijn land ongekende populariteit geniet. Hij woont in Oslo, waar hij een uitgeverij leidt. Eerder schreef hij onder andere de boeken ‘Stilte’ en ‘Het plezier van wandelen’, die in vele talen vertaald werden.

Meer spreker Frans van Deursen Bekijk alles

Engels The Power of Choice

The Power of Choice

Kelly Weekers

€ 11,99
SAS: helden en schurken

SAS: helden en schurken

Ben Macintyre

€ 14,99
Onder een hemel van sproeten
€ 9,99
Wanneer de mieren schreeuwen
€ 9,99