Luistervoorbeeld

Bezeten

Auteur Sander Blom
Voorlezer Jan Donkers
Speelduur 7u 24m 13s
€ 5,99

Beschrijving

Op een verlaten akker in Groningen wordt het lichaam van een veertienjarig meisje aangetroffen. Ze is vermoord. Rechercheur Daniël Huizinga hoopt dat hij de leiding over de zaak krijgt, maar de chef besluit anders. Irene wordt speciaal vanuit Rotterdam hiervoor aangetrokken, en Daniël moet tandenknarsend toekijken terwijl zij de nieuwe teamleider wordt.

Wanneer er opnieuw een slachtoffer valt besluit Daniel op eigen houtje onderzoek te gaan doen, want de raadselachtige aanwijzingen die op de lichamen zijn aangebracht brengen het onderzoeksteam nauwelijks verder. In zijn zoektocht naar de waarheid brengt Daniël zichzelf steeds meer in gevaar…

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 17 december 2019
ISBN 9789047205098
Taal Nederlands
Speelduur 7u 24m 13s
Bestandsgrootte 407 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Sander Blom
Sander Blom

Sander Blom (1993) groeide op in Winschoten, Oost-Groningen, en begon op zijn zestiende met het schrijven van boeken. Hij studeerde af aan de hbo-opleiding Communicatiesystemen in Groningen en volgde een vakopleiding scenarioschrijven in Amsterdam. Naast zijn werk als auteur runt hij een videoproductiebedrijf en is hij actief als schrijver en regisseur van (korte) speelfilms.

Toon aanbod