Achtervolgd
Achtervolgd

Achtervolgd

Achtervolgd van Lisa Sanders is het eerste boek in de serie over rechercheur Tess Thompson, voor lezers van o.a. MJ Arlidge en Robert Bryndza. Tess start een onderzoek nadat een meisje is aangerand.

Serie

Tess Thompson deel 1

Auteur

Lisa Sanders

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

3 uur 34 min

€ 6,99

Beschrijving

De thriller Achtervolgd van Lisa Sanders is het eerste deel in de serie over rechercheur Tess Thompson. Achtervolgd is spannend, en perfect voor de lezers van politiethrillers met een sterke vrouw in de hoofdrol, zoals de series van MJ Arlidge, Robert Bryndza en Helen Fields. Rechercheur Tess Thompson is net overgeplaatst van Rotterdam naar een landelijker gelegen stad. Wegens een conflict op haar werk kon ze niet in Rotterdam blijven. Door haar nieuwe collega’s wordt ze helaas niet met open armen ontvangen, al kan ze het goed vinden met haar leidinggevende, Tom Verhoeven. Ze krijgt bijna direct een grote zaak toegewezen: een minderjarig meisje doet aangifte van aanranding en Tess start een onderzoek. Als de zaak in een stroomversnelling raakt, bekruipt Tess het gevoel dat er een link is met haar eigen verleden…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

6 oktober 2020

ISBN

9789047205609

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 34 min

Bestandsgrootte

294 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lisa Sanders (Utrecht, 1970) groeide op in Zweden. Na haar studie creatief schrijven aan de universiteit van Stockholm, ging ze in Haarlem wonen. Ze houdt van Scandinavische en Britse tv-series, en van lange strandwandelingen met haar hond.

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Gemaakt voor de liefde

Gemaakt voor de liefde

Stephanie Cacioppo

€ 15,99
Proost!

Proost!

Sigrid Sijthoff

€ 12,99

Het laatste woord

Helen Cox

€ 12,99
€ 12,99