Liefde in herhaling
Liefde in herhaling

Liefde in herhaling

De driedelige Live for Love-serie van Annemieke Heller draait om de vriendinnen Amira en Jessie, die proberen de liefde te vinden in het televisieprogramma Live for Love.

Serie

Live for Love deel 3

Auteur

Annemieke Heller

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

2 uur 2 min

€ 3,99

Beschrijving

De driedelige Live for Love-serie van Annemieke Heller draait om de vriendinnen Amira en Jessie, die proberen de liefde te vinden in een reality-tv-programma. In het derde deel, Liefde in herhaling, keren Amira, Roy en Jessie terug naar de Griekse villa voor een reüniespecial van het televisieprogramma Live for Love. De keuze om nogmaals mee te doen was een lastige. Na hun eerdere deelname aan het programma werden Amira en Roy namelijk onderworpen aan heel wat media-aandacht, en lang niet alle reacties waren positief. Jessie is daarentegen superenthousiast over de terugkeer. Hoewel ze het spannend vindt om Yaro weer te zien, kijkt ze uit naar wat de programmamakers ditmaal voor haar in petto hebben. Op naar de villa!

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 januari 2022

ISBN

9789047206972

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 2 min

Bestandsgrootte

168 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Annemieke Heller (1992) wist op jonge leeftijd al dat zij schrijver wilde worden en droomde van haar eigen boek. Inmiddels is ze afgestudeerd als journalist, zijn er boeken van haar hand verschenen en werkt ze als schrijfcoach bij haar eigen platform Het Boek Project om ook andere mensen te helpen hun schrijfdromen waar te maken. Ze is gek op de natuur en haalt daar haar inspiratie vandaan. Ook ligt er standaard een notitieblokje op haar nachtkastje, want boekideeën komen vaak vlak voordat ze in slaap valt.

Meer auteur Annemieke Heller Bekijk alles

Live voor de liefde

Live voor de liefde

Annemieke Heller

€ 3,99
Verliefd op live tv

Verliefd op live tv

Annemieke Heller

€ 3,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Tussen vier muren

Tussen vier muren

Rian Sevenhuijsen

€ 12,99
Liefde in de praktijk

Liefde in de praktijk

Katy Turner

€ 12,99

Arlettes lot

Anne Jacobs

€ 14,99
Verlos mij van het kwaad
€ 12,95