Verhuld
Verhuld

Verhuld

Verhuld is de eerste aflevering in de serie Geheimen uit de harem van Eva Roberts en volgt Gabriela, die zich onderdompelt in een harem. Voor de lezers van Abbi Glines en Vi Keeland.

Serie

Auteur

Eva Roberts

Spreker

Elise Sommink

Speelduur

7 uur 10 min

€ 9,99

Beschrijving

In het zinnenprikkelende Verhuld vertelt Eva Roberts over de opwindende ervaringen van de Argentijnse Gabriela in een harem. Als Gabriela na een lange dag thuiskomt en haar vriend betrapt met een ander, besluit ze hem te dumpen. Uit woede gooit hij echter haar geheim op straat: Gabriela werkt als escort, een bijbaan waar ze veel plezier aan beleeft. Maar haar medestudenten, docenten en buren kijken Gabriela met de nek aan. Ze wil weg. Zo snel mogelijk. Dan herinnert ze zich een nieuwtje van een collega: een Arabische sjeik is op zoek is naar vrouwen voor zijn harem. Halsoverkop meldt Gabriela zich aan en reist ze naar de kleine oliestaat Baghdahar. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 januari 2023

ISBN

9789047207399

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 10 min

Bestandsgrootte

591 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Eva Roberts (1993) werd geboren in Amerika. In 2015 verhuisde ze naar Nederland, het geboorteland van haar moeder. Vanuit hartje Amsterdam reist ze de wereld rond, altijd op zoek naar interessante mensen en boeiende avonturen. Behalve van schrijven houdt ze van dansen en van uitgebreid dineren met vrienden.

Meer auteur Eva Roberts Bekijk alles

Onthuld

Onthuld

Eva Roberts

€ 9,99
Verguld

Verguld

Eva Roberts

€ 9,99

Meer spreker Elise Sommink Bekijk alles

Zijn laatste wens

Zijn laatste wens

Jasinda Wilder

€ 11,99
Onthuld

Onthuld

Eva Roberts

€ 9,99
Mijn stiekeme crush

Mijn stiekeme crush

Katee Robert

€ 4,99
Voel de vlinders

Voel de vlinders

Elle Kennedy

€ 11,99