Hopeloos verliefd in het kersthotel
Hopeloos verliefd in het kersthotel

Hopeloos verliefd in het kersthotel

Wannabe-actrice Daphne staat voor een onmogelijke keuze. Kiest Daphne voor haar eigen kerstgeluk? Of voor wat iedereen van haar verwacht? Voor de lezers van Charlotte de Monchy en Jenny Colgan.

Auteur

Denise Meijer

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

7 uur 39 min

€ 9,99

Beschrijving

In Hopeloos verliefd in het kersthotel wordt wannabe-actrice Daphne door haar oud-werkgever gevraagd om mee te spelen in een historisch kerststuk, terwijl haar vriend juist heel graag de feestdagen met haar wil doorbrengen om een speciale vraag te stellen.

Na een rits foute vriendjes en een mislukte poging om actrice te worden lacht het geluk Daphne eindelijk toe. Ze heeft een relatie met de leuke (en rijke!) Ben, een schattige kat en een appartement met een woonkamer zo groot als een balzaal. Oké, haar baan is misschien een beetje saai, maar je kunt niet alles hebben. Met de feestdagen in aantocht hint Ben dat deze kerst weleens éxtra speciaal kan worden. Gaat hij haar soms ten huwelijk vragen?

Dan vraagt Daphnes oud-werkgever vlak voor kerst om haar hulp. Het hotel waar ze vroeger werkte staat bekend om het historische kerstbal. Het bijbehorende toneelstuk dreigt echter in het water te vallen en Daphne zou de boel kunnen redden. Alleen zou ze de kerstdagen dit jaar eigenlijk doorbrengen met haar verloofde in spe... Kiest ze voor haar eigen kerstgeluk? Of voor wat iedereen van haar verwacht?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 november 2023

ISBN

9789047208068

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 39 min

Bestandsgrootte

631 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Denise Meijer (1992) woont samen met haar verloofde en kat in Culemborg. Ze is dol op alles wat met taal te maken heeft. Schrijven is dan ook een van haar favoriete bezigheden. Als ze niet achter haar laptop zit, vind je haar in de keuken – waar ze een taart aan het bakken is – of op de bank met een boek (of de Nintendo Switch).

Meer auteur Denise Meijer Bekijk alles

Lokaal vol liefde

Lokaal vol liefde

Denise Meijer

€ 6,99
Gevaar op de loer

Gevaar op de loer

Denise Meijer

€ 6,99
Zomer in zicht

Zomer in zicht

Denise Meijer

€ 6,99
Bubbelbaden en dubbeldekkers
€ 6,99

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Zandpaleis

Zandpaleis

Irene Hannon

€ 14,99
Bestemming Barcelona

Bestemming Barcelona

Lianne Reijntjes

€ 6,99
De geheimen van het Italiaanse eiland
€ 14,99
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes
€ 7,99