Naar het eiland
Naar het eiland

Naar het eiland

Heerlijke feelgood roman over opnieuw beginnen nadat je jezelf bent kwijtgeraakt. Kat gooit het roer om en leert zichzelf kennen op een eiland ver van huis.

Serie

Buitenliefde deel 1

Auteur

Foske de Kruijf

Spreker

Charlene Sancho

Speelduur

6 uur 8 min

€ 9,99

Beschrijving

Elke ochtend kijkt Kat verlangend uit het raam van de trein naar buiten, naar het enige stukje bos dat ze die dag te zien zal krijgen. Haar hart is gebroken na een stukgelopen relatie en ze is zichzelf volkomen kwijtgeraakt. Haar leven in de stad benauwt haar. Na een onverwachte ontmoeting besluit Kat haar leven om te gooien. Ze neemt ontslag, zegt de huur op en vertrekt naar een eiland honderden kilometers verderop. Zonder plan, zonder nieuwe baan, ze kent er alleen jeugdvriendin Suzette, die daar met haar gezin woont. Eén ding weet ze zeker, voorlopig geen man. Eerst op eigen benen staan. Houdt dit voornemen stand wanneer ze kunstenaar Silas leert kennen?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

19 juni 2024

ISBN

9789047209522

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 8 min

Bestandsgrootte

337 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Foske de Kruijf (1979) woont met man en zoons in Midden-Nederland. Ze is schrijver en redacteur en werkte eerder als psycholoog. Ze schrijft graag over wat mensen beweegt. Haar vrije tijd vult ze met lezen, door de natuur dwalen en reizen, de Wadden en Scandinavië zijn favoriet.

Meer spreker Charlene Sancho Bekijk alles

De hulp ziet alles

Freida McFadden

€ 14,99

Ranomi

Ranomi Kromowidjojo

€ 14,99
Ugly Girls

Ugly Girls

Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck

€ 11,99
€ 7,99