Steekspel
Steekspel
Nog geen fragment

Steekspel

In deze feelgood wordt de spanning opgevoerd wanneer Fenna haar leven als kunstdief vaarwelzegt en liefde in een dorpje vindt, totdat haar verleden haar inhaalt.

Auteur

Kelly Dellene

Spreker

Anne Lichthart

€ 9,99

Beschrijving

Wanneer Fenna Mercier haar leven als kunstdief ontvlucht, belandt ze in het pittoreske plattelandsdorpje Kerken. Haar nieuwe vriendschappen met de bewoners helen langzaam de barsten in haar hart en Fenna voelt zich al snel helemaal thuis. Onverwachts slaat de vonk tussen haar en de arrogante oogarts van het dorp over. Net wanneer Fenna zich helemaal in haar nieuwe romance met de knappe Warre wil storten, duikt haar ex en voormalig bendeleider op. Pieter is niet van plan haar zo maar te laten gaan. Hij eist dat ze haar schuld vereffent en deelneemt aan een allerlaatste klus…

Voor de lezers van Sanne Hillemans.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

10 juli 2024

ISBN

9789047209805

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kelly Dellene (1993) woont samen met haar gezin op een steenworp afstand van Antwerpen. Je kunt haar in haar vrije tijd vaak bewonderen op de bank met een goed boek of hevig typend op haar laptop. De beste manier om haar om te kopen is met een bord spaghetti of met een goede romcom en een bak popcorn. Kelly begon met schrijven op haar tiende, vlak nadat ze het Harry Potter-universum had ontdekt, en de schrijfkoorts heeft haar nooit meer losgelaten. Steekspel is haar debuutroman.

Meer spreker Anne Lichthart Bekijk alles

Kolletje & Dirk het hele jaar rond

Pieter Feller, Natascha Stenvert

€ 9,99

Verdwenen

Willow Rose

€ 12,99
Vlucht uit het land van de vrijheid
€ 14,99
Het geheime leven van Coco Pinchard
€ 14,99