Het verborgen verleden
Het verborgen verleden
Nog geen fragment

Het verborgen verleden

Angelina schakelt privédetective Luca in om haar biologische ouders te vinden. Een brief over een is slechts het begin van een zoektocht vol romantiek en verrassende wendingen.

€ 9,99

Beschrijving

De sterke single Angelina weet het zeker: ze kan het kindje dat ze draagt prima in haar eentje opvoeden. Nu haar buik groeit, groeit ook het verlangen om haar biologische ouders te kennen. Nieuwsgierig naar haar roots schakelt ze de hulp in van de gepassioneerde, knappe privédetective Luca. Samen met hem vindt ze al snel een eerste hint naar de identiteit van haar moeder. Een brief en een verhaal over een avontuurlijke reis naar Guatemala zijn slechts het begin van een meeslepende zoektocht vol romantiek en verrassende wendingen. Kan de ontdekking van haar verborgen verleden misschien ook een nieuw begin voor Angelina zijn?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 september 2024

ISBN

9789047210115

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Machteld van Beeks liefde voor het schrijven van verhalen zat er al vroeg in. Vanaf haar achtste bracht ze iedere schoolvakantie schrijvend door. Na het winnen van een schrijfwedstrijd wist ze zeker dat ze wilde blijven schrijven. Vele verhalen verder, schrijft ze nu het liefst romantische verhalen met een vleugje mysterie die zich afspelen op plekken die tot de verbeelding spreken.
Het succes van haar debuutroman De Verloren Woorden smaakte naar meer. Naar inspiratie voor haar tweede roman hoefde ze niet lang te zoeken. Haar rondreis door het indrukwekkende Guatemala plantte een zaadje voor een liefdesverhaal met verrassende gevolgen.

Meer spreker Denise Lukkenaer Bekijk alles

Een dwarse bruid

Een dwarse bruid

Kasey Stockton

€ 14,99
Dromen van Willow House

Dromen van Willow House

Susanne O’Leary

€ 9,99

In het hart van de storm

Anika Riemens

€ 9,99
Zussen van Willow House

Zussen van Willow House

Susanne O’Leary

€ 9,99