Luistervoorbeeld

Het feest van Kareltje en Sjonnie

Auteur Job Schuring
Voorlezer Job Schuring
Speelduur 1u 1m 46s
€ 10,35

Beschrijving

Joepie! Alweer een nieuw luisterboek van Kareltje en Sjonnie. Vol vrolijke, liefdevolle en heel, heel erg grappige liedjes en komische dialogen. Kareltje en Sjonnie hebben een feestavond georganiseerd en alle dieren mogen optreden. O.a. Jozefien struisvogel, Ben kameleon en de chimpansees laten zich van hun beste kant zien. Kareltje en Sjonnie praten de avond aan elkaar. En op het eind zingen ze met z’n allen het lied De werelddierentuin, een lied met heel veel hitpotentie!

Bedacht, geschreven en gezongen door Job Schuring. De illustraties zijn van Eva Poppink. De muziek is van Paul Hock en Ronald Schmitz.

Kareltje en Sjonnie hebben ook een eigen website op www.kareltjeensjonnie.nl met leuke spelletjes en een jukebox.

Het luisterboek wordt geleverd inclusief eboek (als pdf) met alle teksten en illustraties.

Inhoud
Kareltje en Sjonnie intro
Feest
Intermezzo: De kop is eraf
Bobby, Olaf, Lars en Knut de pinguïns
Intermezzo: Chocolademelk
Ben kameleon
Intermezzo: Kees stokstaart I
Kareltje en de chimpansees
Intermezzo: Kees stokstaart II
Ali de kameel
Intermezzo: De eendjes
Jonathan de wandelende tak
Intermezzo: Waar is Paolo?
Sjaan de koe
Intermezzo: Stemmen
Jozefien struisvogel
Intermezzo: Bedankt!
De werelddierentuin
Kareltje en Sjonnie uittro
De werelddierentuin (Karaoke versie)

Details

Uitgeverij
Publicatiedatum 23 september 2007
ISBN 9789047604938
Taal Nederlands
Speelduur 1u 1m 46s
Bestandsgrootte 57 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Alles in Kareltje en Sjonnie is even onweerstaanbaar schattig, de muziek van Paul Hock en Ronald Schmitz ligt lekker in het gehoor.' (Het Parool)

'Geestig, muzikaal en aangenaam speels' (Ivo de Wijs)

'Geestige teksten en muzikaal goed verzorgd' (Henny Vrienten)

'uiterst vermakelijk' (Elegance)

'Grapppige liedjes' (Margriet)

'Van hoge kwaliteit [...] de teksten van de liedjes bevatten voor wat oudere kinderen veel leuke (woord)grapjes, waardoor de liedjes leuk zijn voor jong en oud.' (NBD Biblion)

Over de auteur
Photo Job Schuring
Job Schuring

Job Schuring (1962) groeide op in Schiedam en het Groningse dorpje Loppersum. Hij werd afgewezen voor de Kleinkunst Academie en ging geschiedenis studeren. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon; na vijf jaar deed Job alsnog een poging de cabaretkant op te gaan. Deze keer met meer succes. In 1988 was hij de eerste winnaar van de Wim Sonneveld-prijs en in 1992 kreeg hij de Pall Mall Export Prijs uitgereikt. Hij maakte een aantal theaterprogramma's, waaronder Kangoeroes in Zeeland en Wat heb ik het toch goed. Begin 1997 begon Job Schuring aan zijn zevende programma, Eindelijk, waarvoor hij samen met Rutger Laan de muziek schreef.

Hij schreef ook de serie Olivier en Brechtje voor Sesamstraat en was tekstschrijver voor Liesbeth List. Tegenwoordig maakt hij samen met illustrator Eva Poppink en muzikanten Ronald Schmitz en Paul Hock diverse luisterboeken voor kinderen waarin Kareltje de hamster en Sjonnie de giraf de hoofdrollen spelen. Daarnaast is hij de stem van het luisterboek Narnia. De leeuw de heks en de kleerkast naar de gelijknamige Disney film.

Toon aanbod