Luistervoorbeeld

Kareltje en Sjonnie op vakantie

Auteur Job Schuring
Voorlezer Job Schuring
Speelduur 46m 15s
€ 10,35

Beschrijving

Kareltje en Sjonnie op vakantie is het vervolg op het succesvolle Kareltje en Sjonnie. Ze gaan op reis naar o.a. Spanje en Italië en in elk land komen ze maffe, vrolijke of gekke dieren tegen. Het mooie: wat er ook gebeurd, het loopt altijd goed af.
Het leukste luisterboek dat ook de ouders maar niet gaat vervelen.

Bedacht, geschreven en gezongen door Job Schuring. De illustraties in het boekje zijn van Eva Poppink. De muziek is van Paul Hock en Ronald Schmitz.

Kareltje en Sjonnie hebben ook een eigen website op www.kareltjeensjonnie.nl met leuke spelletjes en een jukebox.

Het luisterboek wordt geleverd inclusief eboek (als pdf) met alle teksten en illustraties.

Inhoud
Kareltje en Sjonnie
Jacqueline de gans
Paolo de mol
Jan de slak
James het schaap
Knut de uil
Jurgen de sint-bernardshond
Biggetje Sebastiaan
José de stier
Kareltje en Sjonnie
Kareltje en Sjonnie (Karaoke)

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 23 september 2007
ISBN 9789047604952
Taal Nederlands
Speelduur 46m 15s
Bestandsgrootte 43 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Alles in Kareltje en Sjonnie is even onweerstaanbaar schattig, de muziek van Paul Hock en Ronald Schmitz ligt lekker in het gehoor.' - Het Parool

'uiterst vermakelijk' - Elegance

'Grapppige liedjes' - Margriet

'Van hoge kwaliteit [...] de teksten van de liedjes bevatten voor wat oudere kinderen veel leuke (woord)grapjes, waardoor de liedjes leuk zijn voor jong en oud.' - Biblion

Over de auteur
Photo Job Schuring
Job Schuring

Job Schuring (1962) groeide op in Schiedam en het Groningse dorpje Loppersum. Hij werd afgewezen voor de Kleinkunst Academie en ging geschiedenis studeren. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon; na vijf jaar deed Job alsnog een poging de cabaretkant op te gaan. Deze keer met meer succes. In 1988 was hij de eerste winnaar van de Wim Sonneveld-prijs en in 1992 kreeg hij de Pall Mall Export Prijs uitgereikt. Hij maakte een aantal theaterprogramma's, waaronder Kangoeroes in Zeeland en Wat heb ik het toch goed. Begin 1997 begon Job Schuring aan zijn zevende programma, Eindelijk, waarvoor hij samen met Rutger Laan de muziek schreef.

Hij schreef ook de serie Olivier en Brechtje voor Sesamstraat en was tekstschrijver voor Liesbeth List. Tegenwoordig maakt hij samen met illustrator Eva Poppink en muzikanten Ronald Schmitz en Paul Hock diverse luisterboeken voor kinderen waarin Kareltje de hamster en Sjonnie de giraf de hoofdrollen spelen. Daarnaast is hij de stem van het luisterboek Narnia. De leeuw de heks en de kleerkast naar de gelijknamige Disney film.

Toon aanbod