Luistervoorbeeld

De hoed van de tovenaar

De Moemins
Auteur Tove Jansson
Spreker Berend Dubbe
Speelduur 3u 20m 23s
€ 11,95

Beschrijving

De lente is begonnen in de Moeminvallei. Moem en zijn vrienden Snif en Snuisterik vinden een bijzondere hoge hoed. Alles wat ze erin stoppen, wordt tot iets anders omgetoverd. En dit is nog maar het begin van een reeks vreemde avonturen: de Moemins varen met een zomaar aangespoelde boot naar het eiland van de Hattifnatten, het Moeminhuis verandert in een wildernis, en op een dag duiken de kleine Tofsel en Wifsel op met een geheimzinnige koffer. Wat zou daarin zitten?

Een Moeminverhaal heeft alles wat een kinderboek hebben moet: humor, spanning, een helder verhaal èn diepte. Voorgelezen door Berend Dubbe.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 januari 2009
ISBN 9789047607557
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 20m 23s
Bestandsgrootte 210 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Schitterend boek met rijke fantasieverhaaltjes, verzorgd taalgebruik' (NBD/Biblion)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tove Jansson

Tove Marika Jansson (1914–2001) is een Zweedstalige Finse auteur en illustrator van onder andere kinderboeken en stripverhalen en kunstschilder. Ze is vooral bekend geworden van de Moeminboeken -kinderboeken en stripverhalen over Moem. Ze schreef daarnaast ook literatuur voor volwassenen.

Voor haar gehele oeuvre ontving ze de Hans Christian Andersenprijs. Een groot deel van haar werken is vanaf de jaren '70 door Cora Polet (pseudoniem van: C.W. Appel) naar het Nederlands vertaald.

Toon aanbod