Luistervoorbeeld

Ambitie

Adviezen voor ondernemers
Auteur Annemarie van Gaal
Spreker Annemarie van Gaal
Speelduur 3u 59m 19s
€ 13,55

Beschrijving

Je hebt een eigen bedrijf of je wilt een bedrijf starten, hoe doe je dat? Wat komt er bij kijken, wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Annemarie van Gaal heeft alles meegemaakt, de ups en de downs, en weet als geen ander hoe je een bedrijf opzet en runt.

Ambitie is een luisterboek over enthousiast en innovatief ondernemerschap. Boordevol praktische adviezen, het leert je hoe je moet omgaan met bijvoorbeeld banken, de belastingdienst of boze klanten. Uiteraard komen Annemarie’s eigen ervaringen ruimschoots op dit luisterboek aan bod.

Inhoud
Ambitie, adviezen voor ondernemers
We lanceerden The Moscow Times
Voortdurend de vinger aan de pols houden
Hoofdstuk 1: Bedenk wat je wilt
Hoofdstuk 2: Schrijf een businessplan
Hoofdstuk 3: Regel je financiën
Hoofdstuk 4: Vaar je eigen koers
Hoofdstuk 5: Creëer de markt
Hoofdstuk 6: Verover de wereld
Hoofdstuk 7: Manage je mensen
Hoofdstuk 8: Bepaal je toekomst

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 december 2013
ISBN 9789047609568
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 59m 19s
Bestandsgrootte 159 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Voor niets gaat de zon op. Annemarie van Gaal heeft dat in haar eigen leven meermalen ondervonden en put in haar boek dan ook continu uit haar persoonlijke ervaringen. Die spreken zeer tot de verbeelding.' (De Volkskrant)

'Annemarie van Gaal is niet alleen een onverschrokken ondernemer die ooit tegen de ijskoude sovjetstroom in met een compagnon een miljoenenuitgeverij opzette in Rusland, ze kan ook schrijven als de beste. En ze snapt waar ze het over heeft.' (Safe)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Annemarie van Gaal (1962) is een crack op financieel gebied. Ze schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Ze werkte mee aan financiële programma’s als Dragons Den en Ten einde raad en werd in brede kring bekend als financieel deskundige in het succesvolle RTL4-programma Een dubbeltje op zijn kant, waarin ze gezinnen en bedrijven uit hun benarde financiële situatie hielp. Ook heeft ze wekelijks een column in Het Financieele Dagblad en in Margriet.

Toon aanbod