Luistervoorbeeld

Solo

1938-1941
Auteur Roald Dahl
Voorlezer Jan Meng
Speelduur 5u 39m 28s
€ 15,15

Beschrijving

Iedereen die van de boeken van Roald Dahl houdt, zal benieuwd zijn naar wat de schrijver vroeger allemaal heeft meegemaakt.

Dit ongelooflijk spannende luisterboek van Roald Dahl gaat ondermeer over zijn jaren als oorlogsvlieger. Hij vocht aan de kant van de geallieerden tegen de Duitsers in de tweede wereldoorlog. Je zult merken dat heldendom vaak niet meer is dan toeval en geluk.

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 29 januari 2018
ISBN 9789047610229
Taal Nederlands
Speelduur 5u 39m 28s
Bestandsgrootte 247 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roald Dahl
Roald Dahl

Roald Dahl (1916-1990) schreef zowel kinderboeken, die talloze malen bekroond werden, als boeken en verhalen voor volwassenen. Dahl is een van de belangrijkste en meestgelezen auteurs van de twintigste eeuw.

Zijn schrijfstijl was bijzonder: de verhalen voor volwassenen zijn vaak bizar en die voor kinderen grappig, vreemd, onvoorspelbaar, griezelig en af en toe een beetje sadistisch. Zijn kinderboeken werden van tekeningen voorzien door Quentin Blake. Ze werden in Nederland zowel door de Griffeljury als door de Kinderjury verschillende malen bekroond. Zijn verhalen voor volwassenen waren over het algemeen kort en vertoonden vaak een verrassende wending aan het eind. De boeken Boy en Solo zijn autobiografisch.

Toon aanbod