Luistervoorbeeld

Inferno

Verkorte versie
SerieRobert Langdon deel 4
Auteur Dan Brown
Voorlezer Sieger Sloot
Speelduur 6u 48m 6s
€ 15,95

Beschrijving

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen...

Verkorte versie

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 juli 2013
ISBN 9789047615262
Taal Nederlands
Speelduur 6u 48m 6s
Bestandsgrootte 283 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Sloot heeft een fijne, diepe voorleesstem die ideaal is voor het verhaal. Zijn stem draagt zeker bij aan de mate waarin het verhaal spannend is. Het is fijn om naar hem te luisteren, en als je je ogen sluit, wordt je door hem helemaal het verhaal in getrokken. Zijn stem in combinatie met het spannende verhaal maken Inferno een ideaal luisterboek.' (Yolande Tump, Boekenblog)

'Het luisterboek is [...] extra fijn, omdat er een verkorte versie van is gemaakt en er veel uitgebreide beschrijvingen van gebouwen en schilderijen uit zijn gehaald. Daardoor wordt het verhaal meteen een heel stuk spannender en wie het boek niet kent, zal niets bijzonders missen. [...] Acteur Sieger Sloot [...] heeft een uitstekende voorleesstem, die geen enkele irritatie oproept, waardoor je moeiteloos in het verhaal getrokken wordt en amper op de voorlezer let. Dat zijn de fijnste luisterboeken. [...] Vier sterren (****)' (Hanneke van den Berg, HDC Media)

Over de auteur
Photo Dan Brown
Dan Brown

Dan Brown (1964) is een van de succesvolste thrillerauteurs van het moment. Hij brak wereldwijd door met zijn thrillers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie, Het Verloren Symbool en Inferno. September 2016, dertien jaar na het fenomenale, internationale succes van De Da Vinci Code, verschijnt een Young Adult versie voor 13+ van deze wereldwijde bestseller.

Als zoon van een prijswinnend wiskundige en een moeder die religieuze muziek speelde, werd Dan Brown in zijn jeugd omringd door de tegengestelde ideeën van wetenschap en geloof. Deze tegenstellingen vormden de inspiratiebron voor Het Bernini Mysterie, het eerste boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol.

Tot hij besloot zich volledig op het schrijven te storten, doceerde Dan Brown Engels aan de Philips Exeter Acadamy. Samen met zijn vrouw Blythe, die kunsthistorica en schilderes is, gaat hij regelmatig op reis om research voor zijn boeken te doen.

Op 3 oktober 2017 verscheen Origin, het nieuwe boek van Dan Brown.

Toon aanbod