Luistervoorbeeld

De dikke van Dahl

Fantastische verhalen van Roald Dahl
Auteur Roald Dahl
Voorlezer Jan Meng
Speelduur 5u 50m 3s
€ 15,95

Beschrijving

Voor het eerst staan de beroemdste verhalen van Roald Dahl bij elkaar op dit superdikke luisterboek. De verhalen worden allemaal voorgelezen door meesterverteller Jan Meng, die bijna alle luisterboeken van Roald Dahl heeft ingesproken.

Een heerlijk luisterboek van 's werelds enige kinderboekenkeizer.

Inhoud
Ieorg Idur
De tovervinger
De giraffe
De peli en ik
De fantastische Meneer Vos
De Griezels
De Minpins
Rotbeesten
Rijmsoep

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 29 januari 2018
ISBN 9789047615903
Taal Nederlands
Speelduur 5u 50m 3s
Bestandsgrootte 280 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De zeer fantasierijke, smakelijke verhalen worden met vaart verteld in originele en soms ongebruikelijke woorden.' (Biblion)

Over de auteur
Photo Roald Dahl
Roald Dahl

Roald Dahl (1916-1990) schreef zowel kinderboeken, die talloze malen bekroond werden, als boeken en verhalen voor volwassenen. Dahl is een van de belangrijkste en meestgelezen auteurs van de twintigste eeuw.

Zijn schrijfstijl was bijzonder: de verhalen voor volwassenen zijn vaak bizar en die voor kinderen grappig, vreemd, onvoorspelbaar, griezelig en af en toe een beetje sadistisch. Zijn kinderboeken werden van tekeningen voorzien door Quentin Blake. Ze werden in Nederland zowel door de Griffeljury als door de Kinderjury verschillende malen bekroond. Zijn verhalen voor volwassenen waren over het algemeen kort en vertoonden vaak een verrassende wending aan het eind. De boeken Boy en Solo zijn autobiografisch.

Toon aanbod