Luistervoorbeeld

Het grote Robin luisterboek

Auteur Sjoerd Kuyper
Spreker Sjoerd Kuyper
Speelduur 6u 34m 43s
€ 15,95

Beschrijving

Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffelvarken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn babyzusje Suze en als de stoere ridder Validon. Op dit lekker dikke luisterboek zijn drie bekroonde Robin boeken te beluisteren: Robin en Suze, Robin en God en Robin is verliefd. Respectievelijk goed voor een Zilveren, Gouden en Zilveren griffel.

Robin en Suze
In het met een Zilveren Grifel bekrooende Robin en Suze heeft Robins moeder een heel dikke buik. Robin raadt zelf wat dat betelent: er komt ee broertje of zusje aan!

Robin en God
Sjoerd Kuyper won met Robin en God eem Gouden Griffel. Robin ziet een ster waarvan hij zeker weet dat God er woont. Maar papa en mama geloven niet in God. Opa wel, dus gaat Robin bij hem te rade. Want wie is God eigenlijk?

Robin is verliefd
In Robin is verliefd - ook bekroond met een Zilveren Griffel - is Robin... verliefd. Op Nellie. Op oud omaatje. Op de juf. Op mama. Op alle meisjes in de wereld. El al luisterend naar Het grote Robin luisterboek wordt je ook verliefd op hem. Een liefde die nooit meer overgaat.

Let op: Robin en God is eerder ook als los luisterboek verschenen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 28 juni 2013
ISBN 9789047616085
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 34m 43s
Bestandsgrootte 264 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Fantasie is Robins grote kracht en dat levert vertederende observaties op.' (Trouw)

'Er is waarschijnlijk geen mooier cadeau voor kinderen, die op weg naar vakantie urenlang op de achterbank moeten zitten, dan Het Grote Robin Luisterboek. Vijf sterren (*****).' (Hanneke van den Berg, HDC Media)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sjoerd Kuyper

Sjoerd Kuyper (1952) is al ruim veertig jaar schrijver en schreef meer dan veertig boeken, waarvan vele zijn bekroond en verschillende verfilmd. Zo maakte Het zakmes furore als televisieserie en als bioscoopfilm, samen goed voor maar liefst veertien prijzen, waaronder een Emmy Award. Bekend zijn ook zijn boeken over Robin. Vier met een Griffel bekroonde Robin-boeken werden gebundeld in De grote Robin, en ook het laatste deel, O rode papaver, boem pats knal! werd met een Zilveren Griffel bekroond.

Op 27 september 2012 werd het gehele oeuvre van Sjoerd Kuyper bekroond met de Theo Thijssen-prijs, een driejaarlijkse oeuvreprijs voor kinder- en jeugdliteratuur, die sinds 1988 wordt uitgereikt door de Stichting P.C. Hooft-prijs voor Letterkunde.

Daarnaast schrijft Kuyper diverse prentenboeken en gedichten. De jury van de Theo Thijssen-prijs prijst dan ook de wijze waarop Sjoerd Kuyper als schrijver in alle genres de juiste woorden vindt. ‘De auteur kan moeilijke en grootse dingen vertellen in een eenvoudige taal, die zich nestelt in je hoofd en blijft rondzingen als een liedje. Een erg mooi liedje.' aldus de jury.

Toon aanbod