Luistervoorbeeld

Toen ik je zag

Mijn leven met Antonie
Auteur Isa Hoes
Voorlezer Isa Hoes
Speelduur 6u 14m 28s
€ 15,15

Beschrijving

Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera's, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 25 november 2013
ISBN 9789047617365
Taal Nederlands
Speelduur 6u 14m 28s
Bestandsgrootte 255 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Dichter bij het raadsel van een zelfgekozen dood kun je niet komen. Een aangrijpend, moedig relaas.' (Renate Dorrestein)

'Het is een liefdesverhaal, troostend en mooi verteld.' (MarcMarie Huijbregts)

Over de auteur
Photo Isa Hoes
Isa Hoes

Isa Hoes (1967) is toneel-, film-, televisie- en stemactrice en scenarioschrijfster. Zij volgde de Toneelacademie van Maastricht en speelde onder andere in De Minnaar, Nachtmoeder, Volmaakt geluk en Verlies, naar het boek van Nicci French.

Isa Hoes werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Myriam in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij speelde ook in Medisch Centrum West, Vrouwenvleugel, All Stars – De serie, Windkracht 10 en Rozengeur & Wodka Lime. Samen met Barry Atsma schreef zij Doordraven en overeind blijven.

Toon aanbod